Станислав Манолев се вихри с гол при 4:1 за ЦСКА с Локомотив Пд

Каранга с пето попадение за "армейците" от четири мача за първенство

След два мача с пловдивските Ботев като гост и Локо Пд на "Армията",ЦСКА вкара десет гола. На своя стадион "армейците" победиха категорично "смърфовете" с 4:1.

Тиаго Родригес показа друг вид голова класа. В Коматево отбеляза на "канарчетата" гол от воле. В София вкара на Локо Пд като прехвърли технично топката в мрежата на гостите. После Кристиян Малинов удвои. През второто полувреме дежурния вече голаджия Каранга отбеляза за 3:0 и така направи своето пето попадение от началото на първенството. След това Димо Бакалов намали на 3:1,а в края на мача отлично представящия се на десния фланг на атаката на ЦСКА Станислав Манолев излезе на чиста позиция и реализира за крайното 4:1.

"Армейците" пречупиха неудобния си съперник с много агресия от началните минути. В атака "червените" търсеха бързи комбинации по земя.Направиха отлични двойни подавания по фланговете.При някои от тях станаха и част от попаденията.

Станислав Манолев се чувства като прероден откакто треньорът Стамен Белчев го върна на любимата му позиция на дясното крило. След голови асистенции за ЦСКА в Коматево на мача с Ботев завършил 6:2 за "армейците", сега в София Манолев успя и да се разпише във вратата на другия пловдивски отбор.

Тиаго Родригес показа,че има разнообразен голов потенциал. Някак си естествено публиката на ЦСКА свикна с редовните попадения на Каранга. Фернандо отбеляза своето пето за настоящия сезон,а са минали едва четири кръга.

В следващите мачове ЦСКА ще срещне новаците Септември и Витоша. Но както заяви треньорът Стамен Белчев подценяване няма да има. "Армейците" навлизат във форма,която ги води към върха.