Стамен Белчев:Никой отбор не е за подценяване

Каранга има лека контузия

След победата на ЦСКА над Локомотив Пловдив с 4:1, старши-треньорът на "армейците" Стамен Белчев даде интервю пред Bulgariautre.bg и други медии.


- Сигурно ви е харесала играта на ЦСКА и победата над труден съперник като Локомотив Пд с 4:1?

- Наистина, след двата мача с пловдивските отбори отборът вкара десет гола. За играта в атака съм доволен, но имам леки забележки към защитата. Изиграхме много добро първо полувреме. През второто се отпуснахме. А не трябваше.

- Идват два сравнително леки мача със Септември и Витоша?

- Никой отбор не е за подценяване. Веднага ще започнем настройката за срещата със Септември. Сезонът е дълъг и нямаме право на отпускане.

- Защо сменихте Каранга?
- Получи оплакване от лека контузия, която не е същата като предишната. Ще се разбере дали ще може да играе със Септември. Реших се на тази смяна, защото резултата вече бе 3:0,той бе вкарал гол и не исках да рискувам състоянието му.

- Ще продължавате ли да налагате Станислав Манолев на поста дясно крило, където очевидно се чувства добре ,защото и преди е играл в тази позиция?
-Има много мачове, в който Станислав ще доказва  себе си. Той е поливалентен играч и разчитам на него във всеки от постовете,на които играе.