Седмичен хороскоп за 7 - 13 август 2017

Хороскоп

06-08-2017, 18:12

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Необходима ви е почивка, за да сложите в ред мислите и емоциите си.
В близките няколко дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. Вашите действия и планове изглеждат много логични, но е желателно да не упорствате в усилията си да отстоявате своя авторитет и компетентност, особено в присъствието на по-сведущи по тези въпроси хора. Каквото и да правите, помнете, че не винаги и не във всичко може да сте прави. Някои от приятелите ви предявяват претенции - възможно е това да е просто ревност или завист.
Благоприятни дни- 7, 8
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Телец

Смело следвайте целта си.
Пред вас се откриват добри тенденции. Проявете повече настойчивост при гонене на целите си, максимално концентрирайте усилията си върху избраното направление. Упорито защитавайте своите принципи и не се отказвайте лесно от тях. Възможно е да ви излезе пътуване. Засилва се стремежът към увеличаване на доходите и търсене на нови източници на средства. Имате реални възможности да получите предложение за някаква временна или допълнителна работа. В личния живот всичко се нарежда добре - чувствате се на висота.
Благоприятни дни- 9, 10
Неблагоприятни дни- 7, 8, 13

     
 

Близнаци

Миналото се завръща.
Време за радикално изменение на себе си и своя живот, преодоляване на изпитанията. С нерешените проблеми ще успеете да се справите сега и завинаги. Някоя преживяна вече ситуация ще се върне отново към вас или пък ще се появи предишен партньор, а може би ще се върнете към отложени проекти, намирайки, че сега е настъпил благоприятен момент и има шанс за тях. Ако страдате, това е последствие от минали ваши грешки или поради неумението да видите ситуацията от другата гледна точка. Причина да станете раздразнителни в средата на седмицата може да бъде само недостигът на пари.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Рак

Ще бъдете критично настроени.
Много от вас са погребали в този период своята активност. Възможно е да получите покана да участвате в колективно мероприятие или колективен проект. Планетите предполагат приятни събития в семейна среда, укрепване на връзките. Между партньорите ще се наблюдава прогрес към взаимно разбирателство и уважение. Може да има забавяне при решаване на въпроси свързани с недвижима собственост. Ще бъдете засегнати от нещо лично и съкровено.
Благоприятни дни- 9, 10, 13
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Лъв

Живот ли бе да го опишеш…
Нови идеи се зараждат в главата ви. Ненадминатото ви самообладание и несъмнено лидерство ви подпомагат без особени усилия да управлявате хората. Не всички контакти през седмицата обещават да бъдат приятни. Избягвайте да провокирате със своите действия и изказвания недоволството на околните. Ще се наложи да отговаряте за свои грешки. Тези, които се обръщат към правните инстанции, няма да получат желаното, а само ще загубят времето и ще похабят нервите си. Среща или известие от забравен стар приятел/ка.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Дева

Настроени сте доста алтруистично.
Седмицата ще започне доста дейно, но после ще има постепенен спад в активността ви. Възможно е да ви възложат нови задачи, а заради блестящото ви справяне с тях да получите повишение, премия, награда или просто прояви на похвала и признателност. Ако се заемете с организационните въпроси, то ще се покажете откъм най-добрата си страна. Акцентът все пак ще падне върху семейните отношения и домашните грижи. Който се интересува от любовта, няма да намери спокойствие там, но силните чувства са гарантирани. Не се напрягайте, ако се почувствате неразположени.
Благоприятни дни- 13
Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Везни

Нищо не се случва просто така.
Постепенно ще започне да се усеща влиянието на нови тенденции. Някои от вас ще заемат лидерските позиции сред хората, с които общувате. Не особено удачен период за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали, както и за всякакви срещи. Не е сега момента да внасяте изменения в работата си. На фона на ниската енергия може да се очакват проблеми и затруднения в личните ви дела. Внимателно анализирайте ситуациите. Възможно е някъде да сте сбъркали.
Благоприятни дни- 7, 8
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Скорпион

Вслушвайте се в интуицията и тя ще ви подскаже какви стъпки да предприемете.
Удачен период както за интелектуална, така и за физическа работа. Ще проявите максимална активност в много дейности. Няма да е лошо да се опитате да сте по-дипломатични, тъй като ще бъдете склонни да проявявате едно от характерните за вас качества - твърдата неотстъпчивост. Добро решение ще бъде да се съгласите на компромис. Удачно време да се заемете с манипулации по външността си, покупка на нови дрехи, козметични процедури и оформяне на нов интериор.
Благоприятни дни- 9, 10
Неблагоприятни дни- 7, 8, 13

     
 

Стрелец

Отново в добра форма и с боен дух.
Започвате седмицата отново енергични и активни. Лесно ще постигате максимални резултати с минимални усилия. Трудно ще се устоява пред вашата настойчивост, целеустременост и находчивост. Общуването с децата и близките ви хора ще ви накара значително да се почувствате по-добре, а и ще усетите прилив на нежност. Засилва се и сексуалната ви активност. Вашият алтруизъм обаче, предизвикан от най-благородни чувства, може да не бъде разбран правилно и оценен подобаващо. Бъдете предпазливи, за да се предпазите от травми.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Козирог

Пълнота, стабилност!
Събитията от предстоящата седмица ще способстват ярката проява на способността ви да ръководите, управлявате и манипулирате другите хора. Ще можете да пробвате силите си в ново амплоа. Увереността в себе си ще ви води към успех, но само гледайте да не изпаднете в плен на манията за величие. Планетите подчертават, че много неща ще зависят и от собственото ви психологическо състояние. Що касае личните отношения, то сега е време да поработите над себе си.
Благоприятни дни- 9, 10, 13
Неблагоприятни дни- 11, 12

     
 

Водолей

Заради собственото спокойствие е добре да запазите старите рамки.
Тази седмица ще бъдете доста оптимистично настроени. В делата ви ще има леко затишие, но не може да се каже същото и за областта на чувствата. Любовта ще изпълва вашите мисли, а да се противите на съблазните ще става все по-трудно. Засилва се вашата чувственост и чувствителност. Възможно е да ви излезе възможност да пътувате на късо разстояние. Превключете за малко вниманието си и върху здравето и външния си вид. Относно покупките през седмицата- нека да е само най-необходимото.
Благоприятни дни- 11, 12
Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Риби

Не бързайте да разкривате своите тайни.
Тази седмица би могла да се окаже доста напрегната, ако не беше природната ви склонност да се ориентирате в подводните течения и да виждате неочевидното. Ще работите много, а често ще поемате и чуждите отговорности. Изпълнявайте само това, което сте обещали. На вашето великодушие може само да се завижда, но така хабите ненужни сили и енергия. И вие също се нуждаете от разбиране и подкрепа. В личните отношения ще стане по-интересно. Емоциите ще преобладават над логиката, но ще бъдете достатъчно разумни. Внимателно ще обмисляте всяко свое решение.
Благоприятни дни- 13
Неблагоприятни дни- 9, 10