Дневен хороскоп - неделя, 6 август 2017

 

Овен

Възможно е днешният ден с нищо да не ви зарадва, но все пак може да намерите на какво да се посмеете. Ще се губите в някакви догадки. Способността ви да се съсредоточавате ще отслабне. Вниманието ви изцяло ще е насочено към вас самите.

     
 

Телец

Ако досега сте били скъпи на думи, сега отново ще станете приветливи и разговорливи. Лунните ритми ще се отразят обаче на емоционалното ви състояние. Стремите се да покажете пред другите самоувереност, макар вътрешно да не се чувствате така.

     
 

Близнаци

Вероятно ще имате “удоволствието” да се справяте с множество ситуации. Може да изпаднете в раздвоение или двойственост спрямо другите. Внимавайте малко повече от обикновено поради днешната си разсеяност.

     
 

Рак

Склонни сте да говорите безкрайно и да давате рационални обяснения на своите чувства. Ще се появи потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Ще се усетите раздвоени по някакъв повод.

     
 

Лъв

За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

     
 

Дева

В нормалното си състояние вашата личност е цялостна в своите стремежи към постоянство и стабилност, но сега сте склонни към промяна във вашите планове. Възможно е у някои да възникне усещането, че сякаш никой не ги разбира достатъчно.

     
 

Везни

Днешните вибрации засилват вашата и без това голяма общителност. Ще се чувствате точно на мястото си, макар че ще ви липсва достатъчно съсредоточеност. Сега изглеждате малко по-вятърничави.

     
 

Скорпион

Разкъсвани от вътрешната си двойственост можете да почувствате разрив между вашата вътрешна и външна същност. Горите в собственият си огън, но ще опитате да се скриете под някаква маска.

     
 

Стрелец

Вашата природа ще е склонна към многостранност в своите проявления. Ще са характерни за личността ви качества като непостоянство, игривост, вятърничавост, шегобийство. Самите вие оставате скрити, но умеете да “надничате” в душите на хората.

     
 

Козирог

Денят е добър и перспективен за вас. Подходящ за оздравителни процедури и  интелектуални дейности. Ще бъдете склонни да виждате около себе си хармонията и красотата повече, отколкото дисхармоничните явления.

     
 

Водолей

Сега набирате от лунната сила  нужната ви енергия за успешните си интелектуални стремежи. Ще се пробуди вашият скрупульозен разум. Другите ще ви усещат малко по-лекомислени.

     
 

Риби

Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Много хора, които имат съвсем малко, се радват на живота, докато други хора, които имат много, намират малко радост в живота. Щастието се определя не от това колко много имате, а от това колко се радвате на нещата, които имате. Глупаво е да гледате какво имат другите и какво имате вие, и да се смятате за бедни. Вместо това вижте какви неща имате вие, които много други нямат и се смятайте за богати. За да осъзнаете колко страхотни неща има в живота ви, обръщайте внимание на малките неща, вместо на големите. Например потупване по гърба, целувка зад ухото, пълнолуние, свободно място за паркиране, пукотът на огъня, вкусно ястие, незабравим залез, течаща рекичка, топла супа, студена бира. Не се измъчвайте, че не сте грабнали големите награди на живота. Радвайте се на малките му прелести.  Да бъдеш благодарен за това, което имаш , е един най-силните начини да изпиташ щастие. Бъдете благодарни за здравето, дом, приятелите, родителите си, дори за този съвет. Колкото повече благодарност изпитвате за онова, което имате, толкова по-малко ще се нуждаете от други неща. Сега вече и научно се доказва, че благодарността подобрява благополучието.