Лудогорец е длъжен да реши всичко със Судува още в Разград

Разградчани извадиха късмет при жребия, но не трябва да подценяват в никакъв случай съперника

Още при потенциалните съперници на Лудогорец при плейофите за влизане в групите на Лига Европа се видя,че най-трудно ще бъде срещу Розенборг,а най-лесно със Судува.

След малшанса в мача с Апоел Беер Шева, лудогорци уцелиха отличен съперник, какъвто е Судува.

При такъв съперник няма значение къде е първата среща. Даже, още по-добре е,че ще се играе на "Лудогорец Арена". Отборът на Георги Дерменджиев трябва да вземе солиден аванс и да реши всичко още в Разград. Но в никакъв случай да не им минава на футболистите през акъла,че гостите сами ще се победят.

Лудогорец е задължен да атакува още от първата минута и да отбележи ранен гол. За да охлади мераците на Судува за надежден резултат. Защото в такива мачове с по-непретенциозни тимове,когато не се отбележи ранно попадение играта се закучва, а гостите се нареждат в глуха защита и буквално пречат да се играе в очакване мачът да свърши както им се иска.

Затова Лудогорец е задължен да отбележи поне четири чисти гола и да  прекърши всякакви мераци на съперника за реванша. А втората среща да бъде приятна разходка. Разбира се пак с отбелязани голове.