Дневен хороскоп - петък, 4 август 2017

 

Овен

Ден на позитивна енергия. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще изригне вашият огнен темперамент. Старайте се повече да релаксирате.

     
 

Телец

Не е изключено някой от познатите ви в личен разговор или по телефона да ви разкажат нещо важно. Главното е да оцените получената информация и да я използвате с голяма изгода за себе си.

     
 

Близнаци

При днешните обстоятелства приоритети може да ви бъдат подготовка за пътуване, работа с документи, учене или научни занимания. В следобедните часове трябва да преодолеете собствената си неувереност.

     
 

Рак

Прилив на енергия и готовност за преодоляване на всякакви прегради. Днес е възможно да имате интересно преживяване или да се стигне до недоразумения с околните. Пазете се от стоене на течение и да не прихванете настинка.

     
 

Лъв

Един благоприятен за вас ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Някои може да срещнат своята съдба на улицата или на най-неочакваното място.

     
 

Дева

В професионален план днешния ден има особено значение. Романтичните срещи може да ги отложите, тъй като работата ви ще погълне цялото ви време така или иначе. Опитът от миналото ще ви бъде в полза, ако се сетите на време за него.

     
 

Везни

Делата ви вървят добре, но никой не е застрахован от недоразумения, които в днешния ден са напълно възможни. Вероятно някои ваши изказвания или постъпки ще развеселят околните, но в крайна сметка ще се отнесат със симпатия към вас.

     
 

Скорпион

Денят е много благоприятен за делови контакти. Главното е да проявите лична заинтересованост и да влагате енергията си по същество. При такъв подход с минимално вложение на средства и сили ще имате максимален успех.

     
 

Стрелец

Благоприятно време за Стрелците. Съществени проблеми няма да възникнат, а всичко набелязано ще се осъществи. Не бързайте да разкривате картите си и не действайте съвсем открито! Нека има тайнственост около вас, която ще ви предпази!

     
 

Козирог

На работното ви място обстановката може да бъде напрегната и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашият голям професионализъм или да доказвате на когото и да е нещо! В къщи бъдете сърдечни и внимателни.

     
 

Водолей

В днешният ден сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникне конфликт в семейството. Не докарвайте делата до ситуация близка до екстремната. Пазете се от изкушение, за което може да платите твърде висока цена!

     
 

Риби

Днес ще трябва да съвместявате личните с обществените ангажименти. Мислите си, че всички проблеми отдавна са решени, но някои отново ще се озоват на вашия път. Не вземайте еднолични решения. Потърсете подкрепа от близките си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Сменете гледната си точка
Замисляли ли сте се някога, че може би възприемате реалността погрешно. Хората често възприемат реалността по начин, който няма нищо общо с нея. Просто умът ни е така устроен. Ако двама души са в една и съща ситуация, те ще я видят по различен начин. Единият ще я възприеме като благословия, другият като проклятие. Ако промените нагласите и поведението си спрямо проблемите, светът около вас също ще се промени. Повечето отрицателни ситуации могат мигновено да се променят, като променим контекста, в който ги виждаме. А това става в зависимост от това колко е отворено съзнанието ни. Като проявите гъвкавост в мисленето, вие подготвяте терена за нови гледни точки и за по-здравословна нагласа към живота.