...А имаше 30 минути Лудогорец да вкара четвърти гол

В Разград футболистите на Георги Дерменджиев направиха по-трудното,но то не бе достатъчно

...А имаше 30 минути време Лудогорец да вкара четвърти гол. До 3:0 всичко се разви повече от перфектно за тима от Разград. 2:0 на полувремето с две попадения на Вандерсон и в началото на второто стана 3:0 след гол на Марселиньо.

Голът на гостите за 3:1 явно завари неподготвени психически за този момент играчите на Георги Дерменджиев. Като,че ли след трите чисти гола на лудогорци бе по-трудно да преодолеят емоционалната бариера от получилото се 3:1 за тях, което всъщност не бе в тяхна полза.

А мачът продължаваше да се развива идеално за домакините. Дузпата за Апоел бе изпълнена по възможно най-нескопосаният начин. После гредата спаси вратаря на лудогорци. А и изгониха човек на Апоел. Но в последните минути като,че ли за първи път лудогорци не си вярваха,че могат да отбележат това четвърто попадение. Стигна се и до червения картон на Марселиньо.
Какво излезе. В предния мач срещата с Жалгирис се разви доста по-трудно. Гостите поведоха и това като, че ли успя да мобилизира Лудогорец, който стигна дори до 4:1 след загуба с 1:2 като гост.
А сега това 3:0 като,че ли вкара тима в някаква заблуда,че всичко е направено за да продължи отбора по пътя към плейофите на Шампионската лига.
Сега, пак нищо не е загубено. Лудогорец ще трябва да играе в плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Но за разлика от тези за групите на Шампионската лига те трябва задължително да се спечелят. Защото иначе отборът ще остане извън европейските турнири.
Лудогорци трябва да забравят колкото се може по-бързо срещата с Апоел, независимо от хубавите моменти до 3:0 за тях. И да се настроят така, че дори и резултата в някой от следващите два мача да е негативен, да имат психологическата нагласа ,че могат да обърнат нещата в своя полза. Справка, втората среща с Жалгирис.