Дневен хороскоп - четвъртък, 3 август 2017

 

Овен

Дали е удачен денят ви е под въпрос. Зависи от различни неща. Много от тях ще стават така, както ви се иска, други - не. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да оставят особено отражение в душата ви.

     
 

Телец

Не е най-продуктивният ден за вас. Първата му половина е възможно да бъде по- напрегнат период. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности.

     
 

Близнаци

Интелекта властва над чувствата ви в днешния ден. Не е подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

     
 

Рак

Днес спокойно преценете вашите реални възможности и зарежете празните мечти. Обърнете внимание на партньора си и се постарайте да локализирате дребните различия между вас, както и причините за неразбирателство.

     
 

Лъв

Малка е вероятността да се чувствате свободни и независими през днешния ден. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности /например професионални или други/.

     
 

Дева

Съсредоточеността върху работата ви ще донесе добри резултати. Обезателно поддържайте връзка с близките ви хора през днешния ден. Уговорете си любовни срещи или устройте романтична вечеря.

     
 

Везни

Не е изключено да се появят препятствия във вашите дела като следствие на предишни ваши грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Интелектуалната работа днес трябва да има практическа насоченост.

     
 

Скорпион

Успехът ще е гарантиран само при спокоен ход на събитията. Добре ще бъде, ако успеете да се справите с бушуващите емоции и натрупаното раздразнение. Някои дългове ще се ликвидират от само себе си.

     
 

Стрелец

Старайте се да действате по план. Не се поддавайте на желанието си да рискувате- краят може да завърши по не най-подходящ начин за вас. Не е изключено професионално изпитание. Вечерта напрежението ще се разсее.

     
 

Козирог

Денят няма да е лош, ако се придържате към дисциплинираност. Възможно е да се върнете към изпълнението на предишни планове. Дори в такава романтична сфера като любовта може да се появят неприятни моменти.

     
 

Водолей

Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Идеално време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

     
 

Риби

Още в началото на деня ще трябва да се вземете в ръце и да се заемете с не най-приятните задачи. Нараства потребността ви от общуване, но не мислете, че можете да контактувате, с когото ви падне. Подбирайте старателно хората от обкръжението си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Случвало ли ви се е поради вашата доброта да ви се качват на главата?  И вие не смеете да откажете нещо и тормоза ви непрекъснато продължава. Толкова много хора така жадуват да се харесат на всички, че се подлагат на емоционален тормоз, защото са твърде добри. Страхуват се да не наранят чувствата на другите (а някой грижа ли го е за вашите чувства?) и да не бъдат отхвърлени. Понякога е по-добре да не сте толкова любезни, а да поставяте другите на мястото им, задето искат толкова много. Не бива да позволявате това да ви пречи да бъдете щастливи. Твърде милите хора просто се страхуват да кажат „не”. Непрекъснато се тревожат какво ще мислят другите за тях и приспособяват поведението си, за да угодят на останалите и така никога не успяват да правят каквото искат. Да бъдеш мил с някого като кажеш „да”, когато всъщност искаш да кажеш „не”, в крайна сметка носи мъка. Ако отстъпвате лесно, някой винаги ще се опитва да се възползва от вас. Проблема ще ви преследва цял живот, докато не замените спагетите в гърба си с гръбнак. Да бъдеш добър не коства много, но твърде много доброта може да ви струва скъпо. Ако се опитват да се възползват от добротата ви, трябва да покажете съвсем твърдо, че не сте на този свят за негово удобство. Откажете се завинаги от идеята, че трябва да сте любезни и добри с всички. Ако сте винаги такива, може да раздадете толкова много от себе си, че накрая от вас няма да остане нищо. Не всички са заслужили правото да разполагат винаги с вас. В крайна сметка решете кое е по-важно за вас: да угодите на себе си или на другите?