Георги Дерменджиев:Играчите знаят каква е цената на мача

Рутината, която имаме в международните мачове ще ни помогне

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист преди реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Апоел Беер Шева. Израелският тим спечели първата среща с 2:0, а реваншът е в сряда от 21:30 часа в Разград.

"Чака ни много сериозен и труден мач срещу добър противник. Резултатът е негативен за нас, но направихме доста сериозен анализ на играта и трябва да променим нещо, за да имаме краен успех", коментира Дерменджиев.

"Във футбола абсолютно всичко е възможно. Резултатът е негативен и срещу силен съперник, но ще ви дам пример мача със Звезда - след 2:2 у дома, там ни поведоха, но ние продължихме", допълни треньорът.

"Сисиньо тренира с отбора, а за Лукоки в последния момент ще видим дали ще може да играе. Футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Рутината, която имаме в международните мачове ще ни помогне. Съперникът е много гъвкав, но ние сме подготвени за всичко и чакаме мача. Разчитаме и на публиката  нашите фенове са интелегентни", завърши Дерменджиев.