Дневен хороскоп - сряда, 2 август 2017

 

Овен

Този ден вероятно ще ви хареса. Той ще ви позволи да се съсредоточите върху делата, които ще ви се сторят особено важни и интересни и именно в тях ще постигнете най-добри резултати.

     
 

Телец

За никъде не бързайте. Иначе ще създадете крайно неприятна ситуация, изходът, от която не се знае какъв ще бъде. Ще чувствате, че ви е нужно да защитавате своите интереси, но това не винаги ще бъде леко и приятно.

     
 

Близнаци

Денят е прекрасен. Постарайте се да се възползвате от положителните тенденции, защото те няма да продължат дълго. Подхожда за сключване на сделки или установяване на ползотворно сътрудничество.

     
 

Рак

Ще ви бъдат предоставени различни добри възможности, въпросът е да ги използвате правилно. Възможно е да получите помощ от влиятелна личност по отношение на това, с което се занимавате.

     
 

Лъв

Проблеми може и да има. Трудно ще се овладявате, емоциите ще преобладават над разума и по ирония на съдбата това ще става именно в тези моменти, когато трябва да бъдете най-сдържани.

     
 

Дева

За съжаление, в личната сфера я няма тази яснота и определеност, която би ви зарадвала. Опитите да изясните отношенията си няма да доведат до нищо добро, а само ще добавят напрегнатост в атмосферата на взаимното недоволство.

     
 

Везни

Хубав ден, за да си почивате и да възстановите силите си. Постарайте се да си направите една мини-разходка сред природата. Ще се появи добра възможност да побеседвате в неформална обстановка с хора, от които зависи да ви помогнат във вашите дела.

     
 

Скорпион

Бъдете предпазливи: голяма е вероятността да извършите грешни ходове, които да имат неприятни последствия. Възможни са както парични постъпления, така и загуби и то напразни.

     
 

Стрелец

Настройте се позитивно и оптимистично, защото ви чака чудесен, ползотворен и интересен ден. Благоприятните обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Желанията ви лесно ще се сбъдват.

     
 

Козирог

Може да се окаже, че ви чака труден ден. Даже за най-незначителната победа ще ви се наложи да се борите дълго и упорито, при това ваши съперници може да станат хората, които до скоро сте наричали ваши съюзници. 

     
 

Водолей

Ако проявявате търпение, ще можете да изживеете деня мирно и спокойно, без конфликти. Но уви, вие лесно ще се палите и ще провокирате спорове, най-вече с необмислените си изказвания.

     
 

Риби

Не бъдете прекалено доверчиви. По-скептичното отношение към чуждите идеи и обещания ще ви помогне да избегнете много разочарования. Денят подхожда за самостоятелна работа и творческа дейност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Способи за бързо снемане на стреса


Почистване -  подреждането на предметите и вещите по местата помага да се подредят мислите, да се съсредоточите. Освен това акуратният вид на чекмеджета и шкафовете оказват своеобразен психологически ефект – външният вид и организираност човек подсъзнателно пренася в собствения си живот.
Минута за уединение – Намерете време да се уедините, да подредите мислите си. Пуснете си хубава музика, вземете си някое лакомство от хладилника, седнете в любимото си кресло. Помислете какво ви се иска повече от всичко и го запишете на хартия. Този план ще определи вашите по-нататъшни действия.
Ароматерапия – миризмата е силно свързвана с емоционалната памет. Затова е полезно да имате под ръка аромат, който асоциирате с преживени минути на силно щастие, възторг, радост, блаженство. Вдишвайте го по-често и това ще помогне да запазите или да си възвърнете доброто си настроение.
Танци -  Обезателно танцувайте у дома си. Ритмичните движения под музикален съпровод помагат за снемане на стреса. Затова танците се възприемат като развлечение.