Засилен трафик и километрични колони от автомобили на граничните ни пунктове

Региони

30-07-2017, 17:29

Снимка:

Пресцентър МВР

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тежък трафик из цяла Европа

Установена е майката на изоставеното в софийския квартал Младост бебе

ГД „Гранична полиция“ препоръчва , да се използват и ГКПП-Ивайловград и ГКПП-Златоград

На вход за страната ни на ГКПП-Маказа има образувала се 5-километрова колона от автомобили.  На изход от  страната ни колоната е 2 км. Трасетата работят на максимален  капацитетсъобщават от пресцентърът на МВР. ГД „Гранична полиция“ препоръчва , да се използват и ГКПП-Ивайловград и ГКПП-Златоград, където към момента преминаването на държавната граница става нормално.
Трафикът на българо-сръбската граница е натоварен. На вход за страната ни на ГКПП-Калотина има образувала се 4-километрова колона от автомобили. Всички трасета работят на максимален  капацитет. ГД „Гранична полиция“ информира, че на съседния ГКПП-Срезимировци няма натрупване на автомобили и преминаването на държавната граница се осъществява бързо. На изход на българо-сръбската граница на КГПП-Калотина трафикът е интензивен.
Натоварено е движението и на българо-турската граница. На изход за Турция на ГКПП- Капитан Андреево има колона от автомобили дълга около 1 км. На ГКПП-Лесово трафикът е нормален, без струпване на преминаващи автомобили.