Дневен хороскоп - събота, 29 юли 2017

Хороскоп

28-07-2017, 18:11

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Склонни сте да говорите безкрайно и да давате рационални обяснения на своите чувства. Ще се появи потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Ще се усетите раздвоени по някакъв повод. 

     
 

Телец

Удачен ден. Ще възникне ситуация, която ще свидетелства за вашето израстване и съзряване. От вас се изисква дълбоко проникновение в нещата. Всички тъмни ъгли трябва да се прочистят преди да продължите. 

     
 

Близнаци

Днес имате неотразимо излъчване и чар, поради това може да сте предпочитана компания от противоположния пол. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати.

     
 

Рак

Днешният ден не бива да бързате в нищо.  Отрицателните изблици трябва да бъдат поставени под строг контрол, докато отминат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми!

     
 

Лъв

Повишава се вашият жизнен потенциал. Ще бъдете с добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата ви. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

     
 

Дева

Денят ще премине във физическа и умствена активност. Положителните резултати ще откупят с лихва вложените усилия. Нараства желанието ви за нововъведения. На повечето от вас ще им се наложи да помагат на околните.

     
 

Везни

Трудно ще намерите друг такъв ден подходящ за уединение, работа и шлифоване на детайлите. Ако имате да казвате нещо, ще го казвате на другите в прав текст. Тайна среща или пътуване. 

     
 

Скорпион

Днешното влияние е благотворно за реализиране на някои от вашите проекти. Жизненият ви потенциал, организаторските ви способности, личното обаяние и сексуалност имат тенденция към повишение.

     
 

Стрелец

Има вероятност за неочаквани и добри възможности, които биха могли да подобрят положението ви в известен смисъл. Разбира се трябва да се възползвате от това, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на всеки. 

     
 

Козирог

Днес вашият ум е доста активен и убедителен, привлича едни хора, но отблъсква други, добро време за умствена работа. Може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки.  

     
 

Водолей

Не прекарвайте този ден между четирите стени - на вас ви е необходима повече активност, движение и общуване. Можете да запалите околните с веселието си и да станете център на внимание във всяка компания. 

     
 

Риби

Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всички понякога се нуждаем от съвет. Повечето хора биха били щастливи да ви дават съвети. Но никой не може да ви даде по-мъдър съвет от вас самите. Потърсете съвета на някой друг, обмислете го, но последвайте интуицията си и след това решете сами. Бъдете внимателни към чуждите съвети. Това особено важи, когато се вслушвате в съветите на твърде много хора. „Този, който строи по съветите на всички, накрая има крива къща.”, казва една датска поговорка.