Слънчев календар - петък, 28 юли 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 28 юли 2017

27 юли 2017, 18:26 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre/ архив

10 слънчев ден – Ден на Божествената Вода – познание на съкровеното, самоанализа, медитация и освобождение от страховете.

Тотем на деня – Делфина – мъдър помощник, символ на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа.

Препоръчва се да сте близо до природата, да почивате, повече да спите. Най-добрият ден за отдих. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата. Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е сторило през деня, за да се измие негативната информация.

Не се препоръчва много да работите, да се напрягате. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете.

Диета – препоръчва се пиенето на сокове и млечна храна.

Облекло - Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено. Полу-скъпоценен камък – тъмно синьо-зелен аквамарин.

Знамения – Хубаво е да има разлята вода, дъжд.

Лошо е да ви пада косата, да ви мъчи жажда.

Ако нещо ви се скъса – знак за измама, предателство от страна на приятели, зависимост от страна на близките.

Сънища – са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности).

Числа на деня – 10, 20, 41Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп