Дневен хороскоп - петък, 28 юли 2017

Хороскоп

27-07-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Възможно е известни съмнения да ви разтревожат, затова е по-добре да проведете необходимите разговори и да си изясните нещата спокойно, а ако има недоразумения, да се изгладят.

     
 

Телец

Добре да се уедините и да преразгледате плановете си. Починете си добре, тъй като напрежението напоследък ви идва в повече и това неминуемо ще се отрази на отношенията ви в семейството!

     
 

Близнаци

Започващият ден се очертава да бъде осеян със сериозни изпитания за някои от вас, най-вече в личен план. Това не бива да разстройва процеса на работа и поетите от вас ангажименти.

     
 

Рак

Добре е да се настроите за това, което предстои да вършите. Постарайте се да създадете уют около себе си, за да можете по-добре да творите. Ако се натоварите с много задачи обаче, няма да успеете да сколасате с всичко.

     
 

Лъв

Някои ще имат важни делови разговори. Голяма е възможността да постигнете успех в преговорите и да се приемат вашите предложения. Замислете се за някои промени, които ще направят живота ви по-добър.

     
 

Дева

Не натоварвайте околните с проблемите си и не изливайте лошото си настроение върху тях. Това няма да повлияе добре на отношенията ви. Някои от вас чувстват лека умора и изпадат в меланхолично настроение.

     
 

Везни

Не се притеснявайте, че няма да успеете да смогнете с всичко, важно е да работите с увереност и да не обръщате внимание на нещата, които ви разсейват. Добрата концентрация винаги води и до добри резултати!

     
 

Скорпион

Трудно ще се настроите към ритъма на новия трудов ден. Ще сте подвластни на една лека разсеяност и ще бъдете малко отнесени. Умората, която чувствате е повече на психическа основа.

     
 

Стрелец

Не се изненадвайте от новините, които ще научите. Хубави или лоши, приемете ги такива, каквито са. Бъдете старателни, отговорни и прецизни при изпълнение на професионалните дела и изобщо. 

 

     
 

Козирог

Предпочитайте повече уединението и избягвайте активното общуване. Така по-лесно ще се настроите за работа и ще сте по-пълноценни. Делата ви ще тръгнат в добро направление. 

     
 

Водолей

Край вас цари привидно спокойствие, но скоро ще падне покритието му и ще лъснат някои неща. Когато задълженията ви дойдат в повече, е възможно да се окажете по-изнервени и да не успеете да овладеете положението. 

     
 

Риби

Чувствате се прекрасно, с добър жизнен потенциал. Не се отказвайте от нищо, което ви се предлага от живота. Не бъдете капризни в личните отношения. Можете да се държите и по-добре с партньорите си. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Желанията ви са твърде силни и твърде много. Стоите на кръстопът и се чудите по кой път да поемете. Може самата ситуация да ви постави пред избор. Има няколко съблазнителни възможности и варианти и трябва да изберете една от всички. Сега можете да направите окончателният избор. Така или иначе с времето ще трябва да пак да изберете. Изборът може да касае въпросът как да прекарате почивните дни или отпускът, как да похарчите малко пари за удоволствие. Впрочем с вземане на решението не бързайте. Имате още време да помислите. Възползвайте се от това, за да вземете най-правилното решение.