На Лудогорец ще му трябва повече от чудо срещу Апоел

Разградчани са способни да вкарат три чисти гола

На Лудогорец ще му трябва повече от чудо срещу Апоел Беер Шева. Загубата като гост с 0:2 изправя Марселиньо и компания пред много трудна задача.

Разградчани са способни да вкарат три чисти гола, но трябва да покажат още по-силни игра от тази през второто полувреме с Жалгирис.

На първо време да си избият от главите,че Апоел може да бъде повален само за едно полувреме. Тоест,трябва да играят изключително силно и през двете полувремена на Лудогорец Арена.

След това двама от бразилците в отбора Кафу и Вандерсон, когато им се открие възможност да бият направо във вратата. Да го правят без да се опитват по бразилски излишно да се правят на технични. Когато трябва да не подхождат егоистично в наказателното поле, а да комбинират.

Кафу поне за момент да престане да мисли как е можел да бъде продаден на някой голям европейски отбор. Защото от известно време това очевидно му пречи да се разгърне отново такъв, какъвто беше през миналата есен.

Кешеру да оправдава пускането му в игра от първата минута, както стана на мача с Жалгирис.

Апоел със сигурност не е Байерн или Реал. Но не е и Жалгирис. Да се надяваме, че играчите на Георги Дерменджиев са го разбрали и ще постъпят правилно в реванша. А именно по такъв начин,че да се класират за плейофите,но на Шампионската лига.