Дневен хороскоп - четвъртък, 27 юли 2017

Хороскоп

26-07-2017, 18:11

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Въпреки структурите, традиции и други фактори, върху които изграждате вашата работа и живот, те могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

     
 

Телец

Има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът ви да се вземате на сериозно или да преувеличавате своята значимост, ще предизвика ответна реакция у тези, които имат повече власт и влияние над вас.

     
 

Близнаци

Въпреки че последствията от сегашните обстоятелства може в края на краищата да станат ваша лична работа, повечето връзки, идеи и методи, с които трябва да се справяте в този период, ще касаят най-вече социалните въпроси и обществените дейности.

     
 

Рак

Енергията на събитията за вас е твърде благоприятна. Сегашната ситуация дава възможност да се засили властта и влиянието ви в някаква сфера от живота ви и да си върнете изгубеното. Не пропускайте момента.

     
 

Лъв

Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Потребността ви от изяви  може да ви подтикне да демонстрирате достойнствата си на показ. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-грубите обноски.

     
 

Дева

Разполагате с всичко необходимо, но не трябва да го приемате за даденост. Ще разберете как да приложите незабележимата, но мощна сила на вашите способности. Ще намерите отговорите, които търсите с помощта на околните.

     
 

Везни

Някои събития и взаимоотношения ще носят възбуждащ и стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има вероятности въпреки цялото ви старание да не протекат съвсем гладко.

     
 

Скорпион

Самите вие, а и тези, с които ви се налага да комуникирате, не сте предразположени към никакви компромиси, до колкото всички възможности са вече изпуснати. Без значение каква е ситуацията, едва ли днес ще им изглеждате толкова привлекателни.

     
 

Стрелец

Няма да пропуснете случай да демонстрирате смелост, честност и всеотдайност или да защитите смело своите принципи. Любимия човек е готов да ви подкрепи, но може да не му достигне такт и деликатност, така че някои думи да ви засегнат.

 

     
 

Козирог

Хората и ситуациите, които ви обещават лично влияние или възможности да се използва всичко във ваш интерес следва да се избягват. В някои случаи може да бъдете главните герои, но в други да сте просто наивни жертви.

     
 

Водолей

Възползвайте се от настоящите възможности, за да предприемете практически действия, които в крайна сметка ще доведат до успех в кариерата ви или до признаване на вашата индивидуалност и талант.

     
 

Риби

Провокации най-различни ви очакват през днешния ден. Други хора могат да предприемат някакви решителни усилия, за да привлекат вниманието ви към себе си, желаейки да ви направят добро впечатление.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Не преследвайте отчаяно щастието. Щастието, изглежда, не харесва хората, които отчаяно го искат. Колкото повече търсите щастието било чрез успех или по друг начин, толкова повече то сякаш ви се изплъзва. Не можете да получите щастието като непрекъснато се стремите да го постигнете. Вместо да го преследвате, започнете да живеете живота си според това как стоят нещата, а не както би трябвало да стоят. Убеждението, че животът трябва да бъде различен от това, което е всъщност, води до нещастие. Не се учудвайте, когато светът не ви е донесъл това, което искате. Вселената ви е отказала много неща, но в замяна ви е дала нещо много по-добро. Вие сте длъжни да откриете какво е то. Хубавите неща, които ви се случват, са десет пъти повече от лошите. Това е добра причина да прекарате десет пъти повече време да се радвате на чудото на живота, отколкото да се оплаквате от него.