Дневен хороскоп - сряда, 26 юли 2017

Хороскоп

25-07-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще се удава на активните и действащи Овни. Само трябва да спазвате правилото: “Не се бутайте там, където не трябва”. Добре проумейте смисъла на казаното, защото иначе ще си носите последствията на свой гръб. 

     
 

Телец

Днес звездите ви предоставят пълна свобода на действие. Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, за които не се чувствате достатъчно подготвени вътрешно. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно. 

     
 

Близнаци

Ако се почувствате уморени, не се съпротивлявайте на умората. Точно обратното - намерете време за отдих и релакс. Твърде са възможни усложнения в личните отношения, понеже се държите малко нехайно и безразлично към партньора си.а. 

     
 

Рак

Изцяло само от вашата линия на поведение зависи как ще протече денят ви и в каква насока ще се развие. Бъдете предпазливи и внимателни. Избягвайте да критикувате другите, пазете се от загуби. 

     
 

Лъв

Предстои ви да се заемете с напълно сериозни неща. Скоро обаче ще почувствате положителните резултати от вашите усилия. Проявете повече устойчивост на настроението и добро разположение на духа. 

     
 

Дева

Въпреки че действате активно и със старание, резултатите ще се забавят. Ще възникнат незначителни пречки, които ще съумеете да преодолеете с повече упоритост и воля. Избягвайте да се надценявате. 

     
 

Везни

Някой чрез спонтанното си откровение може да ви засегне болезнено дори да не го изразите външно. Вие пък с цялото си сърце ще се опитвате да ободрявате хората с унили физиономии, които ще срещате. 

     
 

Скорпион

По-решителните от вас както винаги са дейни и настроени към успех. Всякакви емоционални, домашни и финансови проблеми обаче силно могат да окажат въздействие върху партньорските или други лични взаимоотношения. 

     
 

Стрелец

Денят предоставя интересни възможности, перспективи. Постарайте се внимателно и детайлно да обмислите нещата и да ги видите такива, каквито са в действителност. Поради напрегнатостта си може да изпитате известно неразположение.

 

     
 

Козирог

Това е един ден, който не трябва да пропускате, защото ви дава големи възможности и ако започнете нещо, то дълго ще ви радва. Планетните вибрации дружно ще ви подкрепят в начинанията ви.

     
 

Водолей

Като хора на Уран ще съчетавате днес хладната си практичност с ексцентричната си несигурност. Ще предпочитате неопределеността, защото няма да ви е приятно да се обвързвате с конкретни задължения. 

     
 

Риби

Ще е най-добре за вас да се въздържате от прекалена активност в социален аспект. Разумната ограниченост в контактите ще ви позволи да се съсредоточите върху решенията на главните проблеми.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Добрите дела рядко се помнят, а лошите рядко се забравят. Важното е да бъдете реалисти, когато правите добрина на някого. Не очаквайте някой да помни доброто ви дело завинаги. Мислите, че ще получите отплата за направена голяма услуга, но тази самозаблуда може да доведе до разочарование и тъга. Ако сте пък прекалено щедри, някои хора могат да приемат, че вашите добрини им се полагат по право, а не като привилегия, за която трябва да са благодарни. Въпреки това не трябва да спирате да правите добрини, само защото повечето от тях ще бъдат забравени. Продължете да правите добро, но не очаквайте то да се помни цял живот – независимо колко благородна е била добрината ви. Ако продължите да се терзаете, че другите не оценяват добрите ви дела, най-вероятно ще бъдете нещастни. Реалистично погледнато, винаги, когато правим добро на някого, трябва да очакваме благодарността да трае не по-дълго от момента, в който произнася „Благодаря ти!” Не че няма и такива рядко срещани хора, които може да помнят доброто завинаги. Но това е бонус. Най-общо казано, мислете за добрините си като за нещо, което сте направили, за да бъде светът по-добър и за да се почувствате вие самите по-добре.