Дневен хороскоп - вторник, 25 юли 2017

Хороскоп

24-07-2017, 18:16

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако не разчитате толкова на късмета си, колкото на собствените си сили, то може много да постигнете в този ден. Плановете трябва да се коригират, почивката и удоволствията да се поотложат.

     
 

Телец

Ще нервничите малко, ще ви се наложи да преживеете няколко неприятни минути, но това съвсем няма да направи денят ви неудачен. По-скоро звездите ще ви помогнат да съхраните спокойствието си и здравия си разум. 

     
 

Близнаци

Днес ще имате невероятен дар слово. Необходимо е да свършите много задачи, така че на лесен ден не разчитайте. Най-упоритите и най-трудолюбивите имат шанс да реализират отдавнашна своя мечта. 

     
 

Рак

Добре ще е да не попадате в полезрението на ръководството, а да се занимавате кротко с обичайните си дела. Общуването с колеги изисква повишено внимание: възможно е вашите думи да бъдат неправилно изтълкувани. 

     
 

Лъв

Ще се наложи да положите доста усилия и денят ще се окаже за някои твърде изморителен. Емоционалният фон е нестабилен. Не се отпускайте нито за минута, тъй като ситуациите ще се променят бързо.

     
 

Дева

Нито секунда не трябва да изгубите - денят се отличава с невероятна ползотворност. Не се бойте да експериментирате. Търсете сътрудничество с нови хора. Въздържайте се от критики, дори да ви се струват справедливи и обосновани. 

     
 

Везни

Денят няма да е много лек за мнозина. Нужно е да вземете решение, а време за размисъл няма да има достатъчно. Информацията, на която може да разчитате е твърде малко. Това не пречи да се проявите в ролята на отлични слушатели и чудесни съветници. 

     
 

Скорпион

Този ден не може да се нарече в никакъв случай многообещаващ. Днес не сте съвсем в добра форма. Няма да ви се удава да се справяте с делата си с обичайната лекота. Вниманието ви основно ще бъде насочено към финансите. 

     
 

Стрелец

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще ви направи раздразнителни. Ще се опитате да намерите точката на равновесието и ще съумеете да запазите това състояние достатъчно дълго време. 

     
 

Козирог

Денят, в който можете да постигнете много, ако положите известни усилия. Вие не сте от тези дето лесно се дават и сега това ще ви свърши добра работа. Придържайте се към съставения вече план. 

     
 

Водолей

Днес вашата индивидуалност ще бъде ярко изявена. Интересът към вас ще се засили. Емоциите ви ще станат по-спокойни, активността им ще се снижи и вие ще можете да се заемете спокойно с работните или личните си дела. 

     
 

Риби

Денят ще е напрегнат и труден, изпълнен с грижи и вълнения. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Обръщайте внимание на красотата. През цялото време във вас и около вас има безкрайна красота. Тя притежава велика сила, в която можете да се потопите и от която може да се облагодетелствате. Когато забележите тази красота, тя моментално ви отдава своята енергия. Можете да откриете красотата в цветовете на природата, във взаимоотношенията си с другите или в човешките творения. Може също да я забележите и в синхронността на събитията, които се подреждат така, че да видите Божествения порядък във всичко, което ви се случва.