Седмичен хороскоп за 24 - 30 юли 2017

Хороскоп

23-07-2017, 18:19

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Дяволът ще се помъчи да ви изиграе.
Не предприемайте рискове, още повече, ако не са оправдани. Не приемайте сделки, където се изисква влагането на много пари. Има голяма вероятност да станете жертва на измама. Към интимния си партньор трябва да проявите по-голямо внимание, да му посветите повече часове. Прекарвайте повече време заедно, това е от голямо значение за вас. Много е вероятно да имате повод за радост и задоволство. Условията на живот могат да се изменят при някои Овни.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Телец

Всичко е добре, когато свърши добре.
За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах. Тъй като предпочитате в момента самостоятелните действия, то взискателността към себе си ще ви доведе до най-добрите резултати. Предстоят ви интересни моменти. В личните си партньорски отношения ще почувствате липса на перспективи. Не търсете обаче нови усещания настрани. Това може да доведе само до неприятности. Тайните ви увлечения може да станат известни на тези, от които искате да ги скриете. За мнозина ще бъдат актуални решаването на юридически въпроси.
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Близнаци

И любопитството може да бъде наказуемо!
Нараства вашата привлекателност. Общувайте спокойно и внимателно с хората, без да им изтъквате собственият си интелект. Не говорете много без повод, така рискувате да кажете нещо излишно и не на място. Не проявявайте излишно любопитство, това може да има висока цена. Бъдете сдържани в разходите си и не се разпускайте много в харченето. Не е изключено да имате някакви неприятности свързани със закона. Почивните дни е по-добре да ги прекарате в компания на приятели или с близките си хора. Благоприятно е за нови компании.
Благоприятни дни- 24, 25, 28, 29
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Рак

Добре сте, но ще се оправите!
Ще провърви на тези от вас, които не рискуват и не предизвикват съдбата. Вероятно ще извършите нещо толкова изненадващо, както за околните, така и за самите себе си. Във вашия приятелски кръг ще влезе ново лице. Увеличават се шансовете на свободните Раци да срещнат партньор. Възможно е да ви споходят ценни идеи, постарайте се да ги осъществите. Доверете се на житейският опит и мъдрост на родителите си. Вслушвайте се в съветите.
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Лъв

Ще сте склонни към радикални ходове!
С повече твърдост и категоричност трябва да изясните доста неща за себе си. Не отстъпвайте толкова лесно, защото така давате възможност да ви манипулират всеки път. Ако имате нещо започнато, то побързайте да го свършите без много протакания. Здравето може да ви поднесе внезапни изненади. Нервната ви система също е претоварена, а вие сте твърде напрегнати. Някаква среща може да ви се провали. Пазете се от околните, чиито действия ще носят непредсказуем, импулсивен характер.
Благоприятни дни- 28, 29
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Дева

Вярно е, че можеше да бъде и по-добре, но също така можеше да е и по-зле.
Събитията през тази седмица няма да бъдат съвсем под ваш контрол. Не всичко, което сте планирали ще премине точно така, както сте очаквали. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Въпреки това, не е за предпочитане да се им се съпротивлявате. Просто ги приемете смирено. В противен случай можете сами да усложните всичко. Бъдете внимателни и отстъпчиви. В този период особено значение ще има вашият духовен живот.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Везни

Поддържайте златната среда!
За вас е по-добре да запазите равновесието в живота си и да поддържате златната среда. Не предприемайте нищо ново, не планирайте нови срещи, не пътувайте или бъдете много внимателни. Сърцето ви ще бъде преизпълнено с много преживявания. Независимо колко сте дружелюбни и внимателни във външните си изяви, много хора ще разберат, че става нещо в душата ви. Времето не предразполага твърде към интимни и романтични отношения. Внимавайте какво и на кого говорите, защото може да изпуснете някоя своя тайна и да си навредите сами.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Скорпион

Бдителността и предпазливостта са две сестри.
Проявете бдителност към общуването с непознати партньори. Най-вече мъжете Скорпиони да сдържат своите желания към непознати красавици. Лесно можете да станете жертва на измама или изнудване. Много е важно да запазите хладнокръвие и да не се поддавате на никакви провокации и манипулации от страна на околните. Отношенията ви с партньора/ката ви могат да претърпят някакви изменения. Ще се появи нов поклонник/поклонница/ в живота ви. Предстои да усвоявате нови области на знание.
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Стрелец

Оставете се на попътния вятър.
Сърцето ви ще бъде изпълнено с очаквания, а разумът – с търпение. Волята ви, енергията ви и щастливият случай ще се слеят в едно и ще ви носят попътен вятър. Успешно ще се развива семейният ви бизнес. Внимателно работете с по-големи суми пари. Силно ще се изкушавате да похарчите малко и за себе си. Трябва да се погрижите за здравето, да намерите време за по-голяма почивка и да не се форсирате до край. Може да разчитате на приятелска подкрепа.
Благоприятни дни- 24, 25, 28, 29
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Козирог

Стари проблеми на нов глас!
Вероятно ще се върнат стари проблеми при вас. Дишайте дълбоко и не се нервирайте. При работа с документи и договори отделяйте голямо внимание на всяка подробност. Не рискувайте да давате големи суми пари нито в бизнес, нито в инвестиране, нито даването им в заем. Предстои преразглеждане на ваши неотдавнашни планове. В отношенията с партньора/ката си, ако проявите малко изобретателност и ще съживите чувствата помежду си. Възможно е да ви се сервират неприятни новости от страна на приятел, любовник или делови партньор.
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Водолей

Не изпускайте злият дух от бутилката!
Авантюристично настроените личности да успокоят своя дух и да останат в спокойна обстановка. И най-гениалната ви идея може да завърши не както трябва, ако проявите и най-малкото нетърпение. Бъдете внимателни! Нараства вероятността от травми, злополуки. Взаимоотношенията ви ще протичат малко по-трудно от досегашното. Разширете кръга си на общуване и ще възникнат нови възможности. Ще бъдете поканени на гости, а може и вие да посрещате такива.
Благоприятни дни- 28, 29
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Риби

За съжаление, такъв е животът!
Избягвайте да коментирате и споделяте плановете си пред много хора. Не давайте шансове да ви манипулират след това, нито допускайте да контролират живота ви. Може да предприемете някакви действия за реализиране на някои ваши проекти. Ще имате и радостни моменти, но и моменти на огорчение. Благоприятно е за умствени и духовни занимания. Обърнете внимание и на здравето си. Любовно признание може да се окаже лъжливо, а вие да се почувствате използвани.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 26, 27