Дневен хороскоп - неделя, 23 юли 2017

 

Овен

През днешния ден сте подвластни на една импулсивност и всичко може да се очаква от вас. Много сте мнителни и вземате присърце всичко, което ви казват. Възможни са непланирани разходи.

     
 

Телец

Денят носи самоилюзии, необмислени решения и загуба на енергия. Можете да си позволите малко разпускане на напрежението по какъвто начин най-добре почувствате това. Следвайте вътрешният си усет.

     
 

Близнаци

Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да  потънете в разбора на собствените си грижи.

     
 

Рак

През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите нужната доза търпение. Няма да сбъркате, ако се вслушвате във вътрешният си глас.

     
 

Лъв

Предстои ви малко тежка и сложна задача. Чрез компромиси, привидно отстъпление и смяна на тактиката, ще успеете да се справите с настъпилите затрудненията около себе си. Не се изненадвайте, ако се появят семейни разправии.

     
 

Дева

Следвайте нормалният ритъм на деня. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в действията си, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокации и действия на манипулиране.

     
 

Везни

Ако не влезете в ролята на дипломат, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където е необходимо. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако положите и вие усилие за това.

     
 

Скорпион

Денят за мнозина от вас ще остане напрегнат. Важното е да не приемате всичко присърце. Възползвайте се от желанието на околните да ви помогнат, а в края на деня, предвидете нещо приятно за душата си.

     
 

Стрелец

Многото ангажименти ще ви накарат да се чувствате като разкъсани на части. Не позволявайте на другите да ви обсебят голяма част от времето. Нужно ви е много спокойствие, още спокойствие и една капачка коняк.

     
 

Козирог

Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много от нещата. Ще успеете само, ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия. До вас има някой, който е готов винаги да ви подкрепи.

     
 

Водолей

Денят носи малко противоречив характер. Въпреки това, обстоятелствата укрепват авторитета ви. Правите добро впечатление и печелите с лекота доверието на хората около себе си. Старайте се да го запазите за по-дълго време.

     
 

Риби

Днес хората ще бъдат лицемерни около вас и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или думи. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете техни жертви.