Слънчев календар - неделя, 23 юли 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - неделя, 23 юли 2017

22 юли 2017, 18:17 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

5 слънчев ден – Денят е посветен на Благодетелния свят в смисъл установяване на мир, равновесие - планетата Венера.
Ден на мира и прошката. Посветен е на земята и на всички дела свързани с нея. Свързан с женското начало, което пак символизира земята. В този ден трябва да работите със собствените ръце, не само да се обработва земята. Добре е да садите, да поливате, да се работи с дърво. Който работи ще получи благословия. Да не се бездейства. Ден за подписване на важни документи, свързани с работата. Да се икономисва светлината. Добре е за зачеване на дете. Благоприятно е мълчанието в този ден. Вървиш и мълчиш. Бъдете скромни. Хубаво е да се помирите с някого. Ако някой дойде при вас да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти. Ден за скромни и трудолюбиви хора и да не се нарушава хармонията в него.
Не се препоръчва: да се бърза, пътуване и сексуални връзки да се започват. Да не се приемат подаръци сега. Денят не е подходящ за покупки. Да не се гладува. Да не се тръгва на дълъг път.
Диета - Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване. Препоръчват се каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се пият по-малко течности, алкохол също.
Облекло -  Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове. Да не се съчетава червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да се носят медни изделия. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден.
Знамения – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи тока на обувката – знак за незащитеност. Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие. Да намерите дървен предмет – това е знак, че ще имате подкрепа при придвижване по служебната стълбица. Ако паднете или се подхлъзнете – всичко пропада. Лошо е, ако ви се нахвърли домашно животно особено за жените – неприятности в любовта, а бременните са застрашени от помятане. Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери. Добре е да намерите детска играчка.
Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.
Числа на деня – 5, 6, 24, 60
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп