Дневен хороскоп - вторник, 18 юли 2017

Хороскоп

17-07-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Огънят на вашата енергия малко поизбледнява. Денят не е лош и добре ще бъде да преминете от трагичното възприемане на житейските неуредици към тяхната комична интерпретация. 

     
 

Телец

Днес ще бъдете обзети от нетърпение. С помощта на не малко усилия преобразувайте енергията в нещо позитивно. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено. 

     
 

Близнаци

Денят предразполага към активност и е благоприятен за романтични срещи. Опитвате се да се избавите от тягостното състояние на неопределеност. Повече енергетични ще бъдете през сутрешните и вечерните часове на деня.

     
 

Рак

Бъдете снизходителни към чуждите гафове. Прощавайте и не забравяйте, че вие също не сте винаги безупречни в думите и постъпките си. Някои от вас ще бъдат обхванати от угризения, че са се увлекли прекомерно в сърдечните си дела.

     
 

Лъв

Днес дръжте под контрол своите слабости, ако сте склонни да правите прибързани изводи или да поукрасявате действителността. Избягвайте да се впускате също в приключения и авантюри. 

     
 

Дева

В парично отношение денят е неблагонадежден. Поради това избягвайте да разточителствате и да правите каквито и да било разходи. Някои от вас ще изживеят доста колоритни и незабравими любовни мигове.

     
 

Везни

При Везните ще се забелязва снижение на виталността им. Социума оказва съществено влияние върху психо-емоционалната настройка. Добре е да се придържате към диети. Възможно е да се проявят стомашни неразположения.

     
 

Скорпион

Интуицията ви се засилва. Благоприятен ден за общуване с представители на противоположния пол. Може да получите съблазнителни перспективи, подаръци или комплименти. 

     
 

Стрелец

Неочаквана и не особено приятна новина може да развали идващият ден. Вместо да намерите очакваното облекчение може да  се окажете претоварени в службата си. Енергичното ви възстановяване ще стане най-добре у дома. 

     
 

Козирог

Днес привързаността ви към вашия партньор нараства многократно. А ако нахлуят нови чувства, те ще срещнат взаимност. Чака ви успех във всичко, в което приложите максимални усилия.

     
 

Водолей

През първата половина на деня ще ви владее все още безпокойство и лошо настроение, но към края на деня ви очаква прилив на сили и емоционална приповдигнатост. Дори е възможно да имате творческо озарение.

     
 

Риби

В този ден не бива да допускате да сте унили и пасивни. Благоприятен е за срещи и приятно общуване. Не толкова добър ще е денят за тези, които си търсят работа или искат да сменят длъжността си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Не занемарявайте връзките си!
Проявявайте загриженост към здравето, благополучието, мечтите, надеждите, работата, интересите и удоволствията на партньорите си. Отделете време да се съсредоточите върху нуждите и желанията им. Отделете време просто да бъдете до тях, дори да няма нужда да правите каквото и да било, освен да ги изслушвате, да показвате загрижеността си, да им доказвате, че още ги обичате.
Обикновено се държим с непознатите изключително добре и запазваме цялото си внимание за хора, с които работим. Партньорът ни често остава незабелязан, загубен в суматохата. В действителност би трябвало да се отнасяме с партньорите си по-добре, отколкото с всички останали. Та нали те са най-важните хора за нас. Тогава трябва да им го докажем.