Дневен хороскоп - неделя, 16 юли 2017

 

Овен

Силното желание да разчупите стереотипите, които ви заобикалят и желанието за промени, ви подтикват към импулсивни действия в днешния ден. Мислете повече преди да предприемете нещо.

     
 

Телец

Емоционално нестабилен ден. Засилва се вътрешната ви потребност от любов и близост. Благоприятно е за дизайнерски работи, ръкоделстване. В личен план не е време за промени. Домашни грижи.

     
 

Близнаци

Възможно е да настъпят разногласия в отношенията с близки хора. Вътрешните ви изживявания ще бъдат много дълбоки. Някои неясноти около вас предизвикват оправдано раздразнение у вашата личност.

     
 

Рак

Благоприятен ден за общуване с близки хора и обсъждане на семейни актуални теми, но не е добър за любовни отношения. Може да има недоизказаност, противоречия, неразбирателство.

     
 

Лъв

Обмислете внимателно плановете си преди да предприемете сериозните стъпки и от следващите дни можете да започнете да действате. Помислете дали не можете да се преориентирате към друга дейност.

     
 

Дева

Време е да въведете порядък във вашия дом. Имате доста натрупана домашна работа за вършене, а сега е благоприятно време за това. Бъдете внимателни в постъпките си, защото всичко се връща.

     
 

Везни

При мнозина ще настъпят промени в личните отношения. Не са изключени усложнения. Опитайте да се освободите от вашите зависимости, каквито и да са те. Нужна ви е нова мисловна настройка.

     
 

Скорпион

Възможно е да се почувствате емоционално нестабилни и неуверени. Някои ограничения се налага просто да бъдат приети без роптаене. Имате професионални перспективи пред себе си.

     
 

Стрелец

Сега не е точният момент за отдаване на удоволствия, а за по-сериозни дела. Внимавайте да не се окажете забъркани в чужди проблеми, само защото сте се оказали на неправилното място в неподходящото време.

     
 

Козирог

Атмосферата е напрегната, но не чак толкова. Емоциите ви ще вземат дейно участие. Малко ще ви  е трудно да съхраните стабилността си и равновесието в отношенията, както и във вътрешния си мир.

     
 

Водолей

Заемете се със свършването на това, което ще ви донесе удовлетворение. Въведете работите си в пълен порядък. Направете нещо полезно за здравето си като вземане на профилактични мерки например.

     
 

Риби

Чувствата ви сега са в преломен момент. Въведете в ред мислите и делата си. Това, което е днес, ще има значение и в близко време. Ползвайте мнението на компетентни хора за всяко нещо.