Стамен Белчев:Сигурен съм в момчетата - bulgaria.utre.bg

Стамен Белчев:Сигурен съм в момчетата

14 юли 2017, 20:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Стамен Белчев:Сигурен съм в момчетата

Като си футболист на ЦСКА трябва да си уверен и да знаеш какво можеш

Стамен Белчев коментира предстоящия старт на ЦСКА в Първа лига.

"Червените" започват участието си през новия сезон със столично дерби срещу Славия.

"Притеснение няма, сигурен съм в момчетата, знам какво могат. Не искам да говоря празни приказки и да давам празни обещания. Мога да обещая, че аз и екипът ми ще работим 100%, за да сме на нивото от миналата година и да надграждаме. Трябва да сме по-добри, за да изпълним целите.

Славия е един от младите и добри отбори в групата с амбициозен треньор. Няма да ни е въобще лесно в този мач. Играят агресивно, ще приемат играта в собствената половина и ще разчитат на контраатаки. Но се надявам с търпение и дълго владение на топката да се справим и да вземем победата.

Всяка една победа е добра и дава самочувствие. Като си футболист на ЦСКА, трябва да си уверен и да знаеш какво можеш. Отборът е готов, резултатите в контролите показаха това. Резултатите в тях не бяха най-важното, но всяка една победа е добра. Има още неща, които трябва да изчистим като детайли, за да сме 100% подготвени, но всичко е наред. Най-важното е да имаме постоянство в играта. Трябва да имаме търпение и спокойствие вътре на терена. Това идва с много работа, с добрия синхрон. Трябва да продължим в тази насока и да изчистим грешките, които допускаме", сподели Белчев.

Той говори и за селекцията в отбора:

"Тиаго изостана малко, както и Енрике. Всички нови обаче са класни попълнения и в най-скоро време ще покажат истинските си възможности. За Антон Недялков е несериозно да се говори за такива суми, няма да има изходящи трансфери, поне на този етап от сезона".
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета