Ботев (Пд) със сериозни шансове да отстрани Бейтар в Бургас

"Канарчетата" имаха възможности да спечелят мача в Петах Тиква

Ботев(Пд) показа изключителен характер и турнирна зрялост и успя да завърши 1:1 с Бейтар в Петах Тиква.

Пловдивчани допуснаха ранен гол,но това не ги сломи. Вратарят Чворович направи няколко блестящи намеси лице в лице с играчи на Бейтар.

Двадесетина минути преди края на срещата "канарчетата" атакуваха мощно вратата на домакините. След разбъркване топката отиде в Серкан Юсеин, който майсторски изравни. В края на срещата Неделев и Крум Стоянов имаха възможност да донесат и победата на отбора на Николай Киров.

Ботев (Пд) ще приеме Бейтар на стадион "Лазур" в Бургас на 20 юли от 20,30 часа. Пловдивският отбор е с много големи шансове да продължи в третия кръг. Треньорът Николай Киров успява да направи подходяща тактическа постройка за всеки турнирен мач спрямо съответния съперник.

 

Сега,  в Бургас, със сигурност Ботев отново ще изиграе съсредоточено и вдъхновено мача-реванш. Неделев е в отлична форма. Тони Тасев и Крум Стоянов са винаги опасни за защитите на съперниците. А Омар Косоко си прави каквото иска с противниковите отбрани. Така,че Ботев е на път да се класира за третия предварителен кръг на Лига Европа.