Дневен хороскоп - сряда, 12 юли 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 12 юли 2017

11 юли 2017, 18:40 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Днешните обстоятелства са удачни за проявяване на вашите способности в областта на професионалната и техническата дейност. Планетарните аспекти изискват завършване на отлаганите досега дела.

     
 

Телец

Очаква ви общуване с интересни хора и приятни хора, които проявяват от своя страна повишен интерес към страната на противоположния пол. Към вечерно време са възможни спорове с близки хора.

     
 

Близнаци

Делата не търпят отлагане, затова се мобилизирайте. Удачен ден, за да рискувате и да опитате своето щастие. Човек от противоположния пол ще се стреми към общуване с вас и може да ви назначи среща.

     
 

Рак

Емоционалната и физическата част на вашия живот отива към подем и това ще  даде на мнозина възможност да претворят много от своите планове в реалността. Днес можете да си позволите да забравите за малко диетите.

     
 

Лъв

Обстановката на небесните сили обещава хармонично развитие на събитията и материално благополучие. Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Спомнете си и за вашите лични нужди и предприемете нещо по въпроса.

     
 

Дева

В този ден е напълно вероятно да ви предстои ходене по разни инстанции да уреждате документи и справки. Някое дребно подаръче или почерпка ще направи по-любезни и сговорчиви обслужващите ви чиновници.

     
 

Везни

В този ден представителите на Везните ще почувстват особена нужда от лична свобода, която ще се превърне почти в настоятелна необходимост. Идете при приятелите си, общувайте с тях, тъй като те се нуждаят от вашите съвети.

     
 

Скорпион

Не е изключено при вас да възникне настояща нужда от парични средства. Проблемът ще решите, ако подходите към него творчески и с малко фантазия. Не запознавайте другите с вашите планове и идеи, това може да ви навреди.

     
 

Стрелец

Ще чувствате притока на силна енергия. Денят е добър да се доверите на подходящия човек. Опасността идва от попълването на каквито и да е документи. Бъдете предпазливи, особено ако се съмнявате в нещо.

     
 

Козирог

В днешния ден може да се намери повод за изясняване на отношения. Призовете чувството си за хумор при разрешаване на конфликта. Не се вземайте и вие толкова на сериозно.

     
 

Водолей

Планетарното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоциите. Ще имате достатъчно работа, но ще проявите завидно великодушие. Някои от вас ще получат дребен подарък, който може да не е непременно в материална форма.

     
 

Риби

Постарайте се в днешния ден да въведете ред в дома си и в мислите. Имате възможност да измените своето отношение към околните, но това ще изисква голяма мобилизация на силите и волята.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Грижете се повече за себе си.
Често забравяме да се погрижим за себе си, а трябва. И то на първо място.
- Подлагайте се от време на време на профилактичен преглед, правете си кръвни изследвания.
- Употребявайте енергийна храна, а не полуфабрикати. Някои храни са като динамит – зареждат ни с енергия, ускоряват метаболизма ни и ни карат да се чувстваме страхотно. Другите храни ни правят лениви, складират се в телата ни под формата на мазнини и забавят дейността ни. Те могат да затлачат хранопровода.
- Отделяйте достатъчно време за почивка, за развлечения, за срещи с приятели, за любимото хоби, за гледане на филми, четене на книги, посещение на мероприятия, за разходка.
- Отделяйте достатъчно време за сън. Ако не си доспивате, ще се чувствате раздразнителни и уморени. Ако пък спите прекалено дълго, ще сте като изпаднали в летаргия. След точното количество сън ще сте в добра форма. Ако отложите ставането, за да си доспивате, ще се чувствате като замаяни. Ако ставате щом звънне часовникът, ще се чувствате отлично. Всичко зависи единствено от вас.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп