Дневен хороскоп - сряда, 12 юли 2017

Хороскоп

11-07-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 юли 2017

 

Овен

Днешните обстоятелства са удачни за проявяване на вашите способности в областта на професионалната и техническата дейност. Планетарните аспекти изискват завършване на отлаганите досега дела.

     
 

Телец

Очаква ви общуване с интересни хора и приятни хора, които проявяват от своя страна повишен интерес към страната на противоположния пол. Към вечерно време са възможни спорове с близки хора.

     
 

Близнаци

Делата не търпят отлагане, затова се мобилизирайте. Удачен ден, за да рискувате и да опитате своето щастие. Човек от противоположния пол ще се стреми към общуване с вас и може да ви назначи среща.

     
 

Рак

Емоционалната и физическата част на вашия живот отива към подем и това ще  даде на мнозина възможност да претворят много от своите планове в реалността. Днес можете да си позволите да забравите за малко диетите.

     
 

Лъв

Обстановката на небесните сили обещава хармонично развитие на събитията и материално благополучие. Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Спомнете си и за вашите лични нужди и предприемете нещо по въпроса.

     
 

Дева

В този ден е напълно вероятно да ви предстои ходене по разни инстанции да уреждате документи и справки. Някое дребно подаръче или почерпка ще направи по-любезни и сговорчиви обслужващите ви чиновници.

     
 

Везни

В този ден представителите на Везните ще почувстват особена нужда от лична свобода, която ще се превърне почти в настоятелна необходимост. Идете при приятелите си, общувайте с тях, тъй като те се нуждаят от вашите съвети.

     
 

Скорпион

Не е изключено при вас да възникне настояща нужда от парични средства. Проблемът ще решите, ако подходите към него творчески и с малко фантазия. Не запознавайте другите с вашите планове и идеи, това може да ви навреди.

     
 

Стрелец

Ще чувствате притока на силна енергия. Денят е добър да се доверите на подходящия човек. Опасността идва от попълването на каквито и да е документи. Бъдете предпазливи, особено ако се съмнявате в нещо.

     
 

Козирог

В днешния ден може да се намери повод за изясняване на отношения. Призовете чувството си за хумор при разрешаване на конфликта. Не се вземайте и вие толкова на сериозно.

     
 

Водолей

Планетарното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоциите. Ще имате достатъчно работа, но ще проявите завидно великодушие. Някои от вас ще получат дребен подарък, който може да не е непременно в материална форма.

     
 

Риби

Постарайте се в днешния ден да въведете ред в дома си и в мислите. Имате възможност да измените своето отношение към околните, но това ще изисква голяма мобилизация на силите и волята.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Грижете се повече за себе си.
Често забравяме да се погрижим за себе си, а трябва. И то на първо място.
- Подлагайте се от време на време на профилактичен преглед, правете си кръвни изследвания.
- Употребявайте енергийна храна, а не полуфабрикати. Някои храни са като динамит – зареждат ни с енергия, ускоряват метаболизма ни и ни карат да се чувстваме страхотно. Другите храни ни правят лениви, складират се в телата ни под формата на мазнини и забавят дейността ни. Те могат да затлачат хранопровода.
- Отделяйте достатъчно време за почивка, за развлечения, за срещи с приятели, за любимото хоби, за гледане на филми, четене на книги, посещение на мероприятия, за разходка.
- Отделяйте достатъчно време за сън. Ако не си доспивате, ще се чувствате раздразнителни и уморени. Ако пък спите прекалено дълго, ще сте като изпаднали в летаргия. След точното количество сън ще сте в добра форма. Ако отложите ставането, за да си доспивате, ще се чувствате като замаяни. Ако ставате щом звънне часовникът, ще се чувствате отлично. Всичко зависи единствено от вас.