Дневен хороскоп - вторник, 11 юли 2017

Хороскоп

10-07-2017, 18:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 юли 2017

 

Овен

Днес можете с невероятна лекота да постигнете това, което преди не сте успели. Разумно прегрупирайте силите си, за да можете да можете да доведете до край започнатото. С личното обаяние и упоритост може да постигнете много.

     
 

Телец

Благоприятен ден. Възможни са придобивки, неочаквани печалби или да намерите нещо ценно, но не правете големи инвестиции или важни покупки. С тях може да си имате неприятности.

     
 

Близнаци

Не особено благоприятен и напрегнат в емоционално отношение ден. Възможни проблеми с жилището или друго имущество. Пазете се от кражби. В краен случай може да ви се изтърсят в къщи нежелани гости.

     
 

Рак

Не се основавайте на емоциите си в своите действия и решения. Извинете се, ако се чувствате виновни пред някого и простете на виновните пред вас. Не повтаряйте предишни грешки. Вечерта ще намерите спокойствие.

     
 

Лъв

Денят ще е белязан с повишена делова активност. Може да почувствате потребност да се изявите като лидери или да повишите материалното си положение. В съпружеските двойки ще има разбирателство и нежност.

     
 

Дева

Жизненият ви потенциал е на високо равнище. Вашите способности и старание ще бъдат забелязани от когото трябва. Успехът ще ви придружава дори в рисковите начинания. За жените - нови интересни запознанства.

     
 

Везни

Напрегнат в емоционално отношение ден. Планетите все още не благоприятстват активността в професионален план. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критични забележки.

     
 

Скорпион

Денят е подходящ за изява на талантите ви в професионалната област, разкриване на творческия ви потенциал и успех в личния живот. Завършете всички дела, които сте отлагали по един или друг начин.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден за физическо натоварване, за активен отдих, за пътуване или срещи с приятели. Противопоказно е да бързате или да проявявате прекалено доверие към други хора. Отложете големите покупки.

     
 

Козирог

Благоприятен ден особено за мъжете от знака. Романтично увлечение, но честолюбието или скромността няма да позволят да се покаже дълбочината на чувствата или сериозността на намерението.

     
 

Водолей

Вашите оригиналност и проницателност ще успеят да удивят другите. Вероятност за романтично приключение. Може би някои от вас ще намерят нови приятели или дори партньори в живота.

     
 

Риби

Днес може да се сблъскате с проблем във взаимоотношенията с другите. Младите представители на знака с голям труд ще преодолеят трудностите, пред които ще се изправят. Някои ще се разочароват в очакванията си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всеки ден общуваме с много хора. Вероятно повечето си мислят, че вече са изградили обноските си, но колкото повече бързате и колкото по-голямо е напрежението, под което се намирате, толкова по-вероятно е да пропуснете да бъдете вежливи. Но колкото и да сте забързани и напрегнати, винаги трябва да се опитвате да показвате добри маниери.
- Да не си пъхате носа , където не ви е работа.
- Да правите комплименти на хората, когато е нужно и го заслужават (да отпаднат ненужните и незаслужени комплименти).
- Да спазвате обещанията си.
- Да пазите тайна.
- Да не викате на хората, които застават на пътя ви и да се извинявате, когато вие застанете на пътя им.
- Да бъдете вежливи и любезни, чаровни и внимателни.
- Да не псувате и да не използвате непристоен език.
- Да спазвате правилата за любезност.
- Да отговаряте, когато ви питат нещо.
- Да поздравявате.
- Да благодарите, когато някой ви е помогнал или се е погрижил за вас.
Това са простички, но необходими правила.