Дневен хороскоп - неделя, 9 юли 2017

 

Овен

Денят за вас ще е благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да ви подкрепят при достигане на желанията и плановете ви. Рискувайте обаче умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

     
 

Телец

Днес имате възможност да поправите някои свои грешки, а и да се реванширате. Избягвайте да обсъждате сериозни проблеми от личен характер с който и да е, колкото и да ви се иска да го направите.

     
 

Близнаци

Днес всичко ще ви се удава, затова наблегнете на разрешението на проблемите без да губите време напразно. Добър момент за близост с партньора ви и изобщо за любов, предложения, срещи.

     
 

Рак

Връщате се решително в обичайният жизнен ритъм и се заемате с прекъснатите дела. Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Напротив, даже има благоприятни аспекти за вас.

     
 

Лъв

Ще имате прилив на енергия и ще изглеждате енергични, уверени повече от всякога и твърде настоятелни. Вашата емоционалност и непосредственост ще привличат към вас всеобщото внимание.

     
 

Дева

Ще се почувствате в душевен подем. Около вас се образува благоприятна емоционална атмосфера, която може да ви помогне да решите много въпроси. Обстоятелствата ще ви принудят да пестите.

     
 

Везни

Вашият темперамент е ключът към развоя на събитията. В този ден няма да е лесно да ви се угоди, но искрен и малък комплимент и дребен, но изискан знак за внимание са способни да разтопят вашето сърце.

     
 

Скорпион

Като цяло денят ще бъде праволинеен и обикновен за вас. Не бъдете твърде взискателни в претенциите към партньора си и не злоупотребявайте с неговото търпение. Отделяйте повече време за почивка.

     
 

Стрелец

Днес любовта ще ви носи само положителни емоции и сили. Желателно е да планирате разходите си и да не се увличате в излишни харчове. Финансовата ситуация не предразполага към нови придобивки и покупки.

     
 

Козирог

Нарастването на жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща. Проявете нужната доза мъдрост и въздържание - това за съжаление е единственият способ да избегнете необмислени действия.

     
 

Водолей

Вие сте отново активни и готови за всякакви инициативи, но избягвайте вземането на бързи решения. Ще бъдете в лек творчески подем. Може да разчитате на одобрение на вашите проекти от близките ви.

     
 

Риби

Около вас може да се създаде нездрава емоционална обстановка. В същото време ще сте склонни в днешния ден да се поддавате на влиянието на другите хора и да възприемате техните мнения и настроения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

От време на време разчиствайте наличното си пространство. Защо ли? Защото събирането на ненужни вещи задръства жилището, живота и съзнанието. Едно претъпкано жилище символизира задръстено мислене. Всички събираме непотребни дреболии. Шкафовете са препълнени с боклуци, чекмеджетата със счупени неща, гардеробите – с дрехи, които вече не ни стават и са излезли от мода и употреба. Безпорядъкът и ненужните вещи потискат емоционално.
Само от време на време предприемайте разчистване около себе си. То ще ви даде възможност да изхвърлите всички непотребни, счупени, остарели, ненужни, грозни, неприятни вехтории. Едно хубаво прочистване ще ви ободри и освежи. Ще ви подейства разтоварващо.