Дневен хороскоп - събота, 8 юли 2017

Хороскоп

07-07-2017, 18:25

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Повишават се вашият жизнен и творчески потенциал, и сексапилността ви. Ще го почувствате със сигурност по отношението на околните към вас. Не бива да проявявате излишна нервност.

     
 

Телец

Ден отбелязан с прилив на сили и преобразуване на енергия. Избягвайте по-близкото общуване с малко познати хора и новите начинания. Постъпвайте обмислено и не вземайте никакви бързи решения.

     
 

Близнаци

Възможно е да се открият добри перспективи пред вас. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Можете също да вземете профилактични мерки. Ограничете днес употребата на спиртни напитки.

     
 

Рак

Запасете се с достатъчно хладнокръвие и с търпение. Всичко ще постигате, но с повече труд. В семейството ви отношенията започват леко да се разклащат и най-малкото камъче може да преобърне вашата “каруца”.

     
 

Лъв

Днешният ден трябва да мине под девиза “бързай бавно!”  Отрицателните изблици трябва да бъдат поставени под строг контрол, докато отминат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми!

     
 

Дева

Ще бъдете прекалено самоуверени в своята непогрешимост, но точно тука бихте допуснали нова грешка. Внимавайте в правенето на разходи и правилно преценявайте своите финансови възможности.

     
 

Везни

Вашата сексуална привлекателност ще ви помогне в общуването с околните. Някои несбъднати очаквания могат да ви донесат в някаква степен разочарование. Знаете в крайна сметка, че не всичко, което хвърчи се яде!

     
 

Скорпион

Денят е тайнствен и малко мистичен. Всяко нещо си има своето значение. Трябва само правилно да изтълкувате сигналите, които получавате. Времето няма да ви стигне за много неща. Не пилейте ценни материални и интелектуални ресурси.

     
 

Стрелец

Твърде е вероятно проблемите на някои ваши роднини да са свързани с вашата материална поддръжка. Някои обстоятелства може да се променят не съвсем във ваша полза. Бъдете предпазливи!

     
 

Козирог

Създайте ред около себе си и значително ще се успокоите. Добре ще е да завършите това, което сте започнали. Вероятно ще почувствате леко неразположение или понижение на жизнения тонус.

     
 

Водолей

Денят подхожда за стратегическо планиране. Разчитайте само на собствените си сили. Бързо ще се ориентирате накъде да поемете. Старайте се да не се концентрирате върху неприятните моменти.

     
 

Риби

Днес сте склонни да виждате нещата в по-тъмни краски. Не ставайте пленници на собственото си настроение. Обърнете внимание на семейството и децата, докато не са назрели проблемите.