Дневен хороскоп - петък, 7 юли 2017

 

Овен

Денят носи стабилност и е време за удовлетворяване на честолюбивите ви замисли и амбиции. Имате всички шансове да победите в открита борба с конкуренцията и в тайна с недоброжелателите.

     
 

Телец

Работната обстановка може да повлияе върху настроението ви и даже да го развали. На променящите се обстоятелства около вас е необходимо да реагирате бързо и чрез нестандартен подход.

     
 

Близнаци

Добре ще е да завършите започнатите си дела. Времето за преобразуване още не е дошло. Приведете в ред документацията си и отчетите. Помислете дали не сте забравили да платите на някого нещо...

     
 

Рак

Неустойчивото емоционално състояние ще бъде причина за редица проблеми и противоречия в личния живот, на работа или в бизнеса. Добър ден за анализ на грешките извършени в миналото.

     
 

Лъв

За вас стават тесни привичните рамки, значи време е да разширите своите познания, квалификацията си. Нужно е да се възползвате от благоприятното стечение на някои астрологични обстоятелства.

     
 

Дева

Обстоятелствата са благоприятни за финансови дела. Полезна информация за вас ще изскочи от там, откъдето най-малко очаквате. Вечерта е най-добре да я прекарате в семейната обстановка.

     
 

Везни

В днешния ден трябва да бъдете по-икономични и да не се поддавате на желанието си да купувате разни неща. Това е само временно и така ще се въздържите от някоя и друга неразумна покупка.

     
 

Скорпион

Ако не прекалите с емоциите, всички въпроси ще се разрешат благополучно. Придържайте се към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, хем така ще имате и приятна компания.

     
 

Стрелец

Всяка днешна инициатива от ваша страна може да завърши с обратен ефект, но настойчивостта ви в работата ще бъде оценена от началството. В такива дни като днешния е добре да се вслушате в ритъма на живота.

     
 

Козирог

Денят е удачен за хора с творчески професии, особено актьори и художници. Поддръжката на влиятелни лица може да ги изведе на друго равнище и да заемат нови позиции в деловите сфери.

     
 

Водолей

Добър и може би за мнозина наситен с приятни събития ден. Сдържайте своите емоции и правете не това, което ви се иска, а което е най-необходимо. Постъпвайте в съответствие с условията.

     
 

Риби

Сложен във финансово отношение ден. Ще трябва от множеството варианти да изберете най-удачния, за да намерите изход от трудна ситуация. Не планирайте много неща, все едно няма да успеете да свършите всичко.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всяка възможност е врата, която е отворена за вас в този момент. Няма нищо, което ви е забранено или до което да нямате достъп. Въпросът е през коя от тези врати искате да минете, тъй като изборът е изцяло ваш. Понякога да се придвижиш напред, означава да се откажете от нещо и да го оставите зад гърба си. Висшите сили ще ви подкрепят и напътстват, за да можете безопасно да преминете през тази промяна.