Дневен хороскоп - четвъртък, 6 юли 2017

Хороскоп

05-07-2017, 18:46

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят може да донесе известни вълнения, да възникнат трудности в работата, а професионализмът ви може да бъде поставен под съмнение. Възможни са сериозни разногласия с ръководството. Нежелателно е за любовни срещи. 

     
 

Телец

Днес може да имате сериозни разногласия с колеги или партньори. Ще бъдете лесно раздразнителни, защото напрежението е натрупано вътре във вас. Творческият ви потенциал е понижен. Страдате от недостиг на идеи. 

     
 

Близнаци

Няма да ви е особено леко, но от това не се умира. Ще се справите с възникналите проблеми. Избягвайте публичните изяви. Често спорите с близките си, макар да си обещавате да запазите спокойствие и да проявите отстъпчивост и сговорчивост.

     
 

Рак

Импровизирайте, експериментирайте, бъдете оригинални и екстравагантни - това е вашият ден. Другите също имат големи очаквания от вас, затова се мобилизирайте и гледайте да не се изложите. 

     
 

Лъв

Денят няма да е толкова добър, колкото предишния. За малко ще се разминете с шанса да се приближите към целта си, затова се мобилизирайте и насочете силите си на където трябва. Съсредоточете се върху основните неща.

     
 

Дева

Не губете надеждата си за успех. Дори вашите планове да се провалят един по един, пак не губете надежда. От много работа може да ви избие пот на челото, но ще получите в края на деня удовлетворение от свършеното.

     
 

Везни

В края на деня ще отчетете, че сте имали труден ден. Не се оставяйте да бъдете марионетка в ръцете на съдбата дори да ви се иска да се отпуснете и оставите по течението на живота. Заемането на активна жизнена позиция е най-добрият способ да противостоите. 

     
 

Скорпион

Един ден, който лесно може да се превърне в неудачен, ако не бъдете достатъчно бдителни, предпазливи и внимателни. Разчитайте само на собствените си сили. Хората желаещи да помогнат, ще оказват само мечешки услуги. 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете много актуални. Може да бъдете засегнати от негативните тенденции на деня, но не е задължително това да се случи. Ще си спомните за нещо несвършено и ще насочите усилията си на там. 

     
 

Козирог

Благодарение на своята находчивост, ще успеете да се измъкнете от трудно положение. Вашите недоброжелатели в момента не представляват сериозна заплаха, но все пак бъдете бдителни и внимавайте. 

     
 

Водолей

Ще успеете да се справите с делата си, но ви трябва творчески подход. Бъдете внимателни към работата с документи. Като цяло този ден подхожда повече за решение на рутинните задачи, отколкото за нови.

     
 

Риби

Ще се радвате на повишено внимание от страна на другия пол и особено от човек, който ви е симпатичен. Дори най-дребните знаци на внимание от страна на околните ще ви накарат да се почувствате по-уверени.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Вие постоянно правите мили неща за другите, не само за своите близки, но и за други хора. Днес проявете към собствената си личност същото грижовно отношение – направете нещо мило за себе си. Може би искате да си направите специален подарък – нещо, за което отдавна копнеете, или да си отделите време да се поглезете с някакви процедури. Не е важно какво точно ще направите, важното е да бъдете мили със себе си, защото го заслужавате.
Утвърждение: „Отнасям се към себе си с любов и уважение. Заслужавам същата любов и грижи като всеки друг.”