Днес е професионалният празник на служителите на МВР - bulgaria.utre.bg

Днес е професионалният празник на служителите на МВР

05 юли 2017, 06:26 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

С водосвет на знамена и поднасяне на венци на Паметника на Незнайния войн ще бъдат почетени служителите от МВР, загинали при изпълнение на служебния дълг

С водосвет на знамена и поднасяне на венци на Паметника на Незнайния войн ще бъдат почетени служителите от МВР, загинали при изпълнение на служебния дълг. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. На 5 юли се навършват 138 години от създаването на Министерството на вътрешните работи.

По случай професионалния празник в 11.30 часа пред Паметника на Незнайния войн ще се състои тържествена церемония по извършване на водосвет на знамената и поднасяне на венци за почитане подвига на служителите от МВР, отдали живота си при изпълнение на служебния дълг. От южната страна на храм–паметник „Александър Невски“ ще бъде подредена специализирана техника и служебни животни от СДВР, Дирекция „Жандармерия“- ГДНП, ГДПБЗН и ГДГП.
В 13.00 часа Пред Паметника на служителите от МВР, отдали живота си при изпълнение на служебен дълг (Паренсов“ №9), ръководството на МВР ще поднесе венци. 

Етикети
СофияМВР


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Арт и Стил