Дневен хороскоп - сряда, 5 юли 2017

 

Овен

Още от сутринта ще ви върви, ще се появят много планове и идеи за действие. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.

     
 

Телец

Заемете се само с тези дела днес, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Силно ще усетите въздействието на външния свят. Трябва да разберете, а не да променяте ситуацията.

     
 

Близнаци

Възможно е през днешният ден да се обтегнат отношенията с колегите ви, да се появят някои проблеми за разрешаване. Не бива да си пъхате носа в чужди тайни, защото ще се сдобиете с чисто нови врагове.

     
 

Рак

 Ако тези около вас са забравили правилата на честната игра, то вие можете спокойно да им дадете урок. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, точно обратното - покажете ги!

     
 

Лъв

Нарастват творческите ви способности, интуицията и сексуалността. Подходящ ден за комуникации, телефонни разговори, уреждане на документация, установяване на контакти. Възможни проблеми с по-възрастни хора.

     
 

Дева

Днес ще сте склонни да поемете върху себе си цялата отговорност. Това просто не е необходимо. Ще налучкате правилната посока и можете да предприемете рискове, но само, ако са добре оправдани.

     
 

Везни

Постарайте се да се справите с всичките си отговорности. С повече старание ще успеете във всичко. Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. Късмета ще ви съпровожда.

     
 

Скорпион

В любовните отношения не допускайте емоциите да затъмнят здравият ви разум, защото ситуацията ще започне да се развива не в това направление, в което би трябвало или на вас би ви се искало.

     
 

Стрелец

Денят може да се окаже напрегнат и труден, да се наложи да направите промени и размествания в графика си за деня. Избягвайте енергичните действия, стресовите ситуации, конфликти и шумните компании.

     
 

Козирог

В този ден ще намерите начин да се освободите от стереотипите в своето съзнание. Опитайте да запазите неутралитет в междуличностните отношения. Възможно е някой да накърни вашето самолюбие.

     
 

Водолей

Днес вашата прямота и откровеност могат само да съдействат за по-доброто разбиране с околните. Обемът на вашата работа ще нарасне, но слава богу, ще успеете да се справите с всичко.

     
 

Риби

Бъдете днес по-близко до реалността. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността. Направете нещо за подобряване на имиджа си.