Дневен хороскоп - вторник, 4 юли 2017

Хороскоп

03-07-2017, 18:44

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 3 - 9 юли 2017

 

Овен

Жизнените сили са достатъчно високи. Интуитивните възможности, сексуалната харизма, лидерските умения се издигат до върха на възможното, но бъдете внимателни - по пътя си може да срещнете трудности поради завист .

     
 

Телец

Сутринта може да подпишете изгодни договори при успешни преговори. Точно сега имате способността да сте много убедителни. Следобед ще имате спад на виталността си и няма да сте толкова успешни в делата си.

     
 

Близнаци

Това може да е ден на вашата победа, но не се надувайте толкова. Също не преувеличавайте възможностите на тези, които работят с вас, иначе може да преживеете разочарование.

     
 

Рак

Денят ви ще е интересен и вълнуващ. Ще се чувствате чаровни и неустоими. Ще се възползвате от тази си самооценка, но е добре от време на време да се спускате и на земята.

     
 

Лъв

Удачен ден, дори можете да получите предложение за сделки. Само не си мислете, че очакваните блага ще се посипят веднага на главата ви. Всички предимства ще ви бъдат предоставени, само че по-късно.

     
 

Дева

Неочаквано възникнали проблеми или събития ще ви принудят да отложите планираните предварително дела. Всичко, което правите днес ще бъде свързано с личния ви живот, така че не показвайте силни емоции и не ставайте крайни.

     
 

Везни

Добър ден за самореализация и самоусъвършенстване. Помислете къде още бихте могли да приложите своите сили и умения. Днес може да постигнете много и по-късно да бъдете компенсирани, но само не прекалявайте.

     
 

Скорпион

Днес трудно ще постигнете споразумение с близките си хора. Ще се сблъскате с нежеланието им да чуят и приемат вашата гледна точка. Обикновените спорове могат да прераснат в мощно цунами от скандали.

     
 

Стрелец

Днес може да бъдете изправени пред това да защитавате своите принципи и истини. Въображението ви работи с пълна сила и капацитет, а жизнените сили са на необходимата висота.

     
 

Козирог

Ден за нови познания и благоприятен за самоусъвършенстване. Открива ви се път към заветната цел. Възможно е близките ви хора да не одобрят действията ви, така че бъдете готови на всичко. Не позволявайте потока на емоциите да ви вкара в скандали.

     
 

Водолей

Днес ще се проявите като доста уважавана и авторитетна личност. Тъй като сте спечелили вече доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни.

     
 

Риби

Денят може да се окаже труден. Старайте се да пестите силите си. Може би твърде много внимание обръщате на хората около вас, на техните проблеми и благополучие и така пропускате вашите възможности за развитие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Всеки ден животът ви изпраща много дарове. Сред тях са преживяванията, които карат сърцето ви да се отвори, услужливи хора, щастливи случайности и красотата на природата. Колкото повече внимание обръщате на тези дарове, толкова повече благословии ви изпраща Вселената.
Днес обърнете внимание на колкото се може повече дарове. Те може да са едва доловими – лъч слънчева светлина, който ви стопля, прониквайки през сивите облаци; или някой мил човек, който ви дава предимство на препълненото с коли кръстовище – но всеки един от тях е важен.
Когато развиете у себе си навик да бъдете благодарни за тези възхитителни моменти, към вас ще потече щедрият постоянен поток от блага на Вселената.
Дорийн Върчу