Атанасова: Борисов е феномен!

Нямаше да разберем много неща за нашите политици, ако нямаше Фейсбук

За всеки един лидер се грижи пресцентър, но в българската политика имаме още един феномен – феноменът Борисов, който поддържа страницата си във Фейсбук, на която всеки може да го намери с едно съобщение. Смятам, че точно това искат и хората, които са реалния му работодател. Това коментира Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Канал 3.

"Фалшивите новини ги създава някой и смятам, че това са различни политически субекти. Те имат за цел да отклонят вниманието или да го насочат към дадено събитие. Социалната мрежа е най-бързият начин новините да стигнат до максимум хора", заяви депутата. ”Живеем тотално променени условия, в дигитален свят. Социалните мрежи имат огромни възможности, може би трябва обаче да сме по внимателни. Има доста платени посетители и писатели”, разясни Десислава Атанасова.

”Нямаше да разберем много неща за нашите политици, ако нямаше Фейсбук, каза още тя и уточни, че не говори само за Борисов. ”Ние разбрахме от Фейсбук, че президентът има котарак”, добави Атанасова.

”Беше доста лош знак от страна на президента да не присъства на първото заседание на президента и на председател на президента. Участвам в политиката четвърти мандат, но не помня друг случай,в който президентът на не присъства на първото заседание на президента. Смятам, че това е лош знак за президентската институция”, каза още тя.

”Единствените, които свързаха името на президента Радев с комисията за изтеребителите, бяха БСП по време дебата за създаването на тази комисия”, заяви Атанасова.