Седмичен хороскоп за 3 - 9 юли 2017

Хороскоп

02-07-2017, 18:00

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Да виждаш несправедливост и да мълчиш, значи и ти да участвуваш в нея.
През тази седмица ще ви се наложи много да говорите, при това са възможни и интимни беседи, и публични встъпления. Във връзка с това имайте предвид, че ви слушат много по-внимателно, отколкото си мислите, затова внимавайте какво точно казвате. Не бързайте да споделяте плановете си, касаещи бизнес, професионални перспективи и финанси. Най-заинтересованият ви слушател може да се окаже недоброжелател, който незабавно да се възползва от получената информация.
Благоприятни дни- 5, 6
Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Телец

Добродетелта не е липса на страсти, а умението да ги управляваш.
Опитайте да се настроите философски още в началото на седмицата и да се дистанцирате от случващото се. Повечето от вас ще се дразнят на чуждата глупост, но в края на краищата, ако тя е чужда, трябва ли да се ядосвате вие и да реагирате така остро? На новите си познати ще създадете добро впечатление, даже твърде добро, но по-късно ще се разочароват от вас. Така че не се опитвайте да се издигнете в очите им, бъдете просто себе си. Само така можете да спечелите благоразположението на другите.
Благоприятни дни- 8, 9
Неблагоприятни дни- 3, 4

 

     
 

Близнаци

Да живееш значи да се бориш, да се бориш, значи да живееш.
Предстои ви да направите много и седмицата се очертава да бъде изморителна. От друга страна успехи ще имате не малко и това ще бъде твърде въодушевяващо за вас. Ще срещнете разбиране там, където не сте очаквали. Възможни са сериозни промени в живота ви, но много зависи от това, ще можете ли първо, да признаете своите грешки и второ, да поемете инициатива. Не чакайте благоприятните обстоятелства да се създадат сами, а вместо това вие ги създайте. Настроението ви ще е променливо и в такива моменти ще сте склонни да обвинявате другите.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 5, 6

 

     
 

Рак

Животът учи само онези, които го изучават.
Една забързана седмица. Нещата не се развиват толкова лошо, но и явно няма да са така добри. Ще балансирате между напразните надежди и разочарованията. Първото, на което трябва да повлияете е вашето собствено настроение. Колкото по-бързо се справите с колебанията, толкова по-успешно ще се развият действията в близко бъдеще. Тези, които търсят връзка, имат шансове да започнат нови отношения и нека да следват интуицията си. Първите впечатления почти винаги се оказват верни, но не форсирайте събитията.
Благоприятни дни- 3, 4
Неблагоприятни дни- 8, 9

 

     
 

Лъв

Жалък е онзи, който живее без идеали.
През юли силите ви ще бъдат насочени основно към семейните дела, здравето ви или здравето на вашите близки. Основната ви задача е да определите целите и задачите си и да решите кое се явява най-важно и кое може да се отложи за по-после. Някои ги очакват проблеми с властта. Разногласия може да се появят и с хората, около вас. Вслушвайте се внимателно в чуждите съвети и предложения, дори на пръв поглед да ви се сторят странни и абсурдни. В тяхната полза ще се убедите по-късно.
Благоприятни дни- 5, 6
Неблагоприятни дни- 3, 4

 

     
 

Дева

Обстоятелствата се променят, принципите никога.
Трябва да решите кое е по-важно за вас - верността към собствените принципи или очакванията на околните. Съвместимост между тях за съжаление е невъзможна. Опитът да седите на два стола може само да увеличи вашите неприятности. Предстои да узнаете нещо ново. Откритието ще бъде по-скоро неочаквано, отколкото неприятно, но в първия момент може да изпитате разочарование. След известно време, обмисляйки ситуацията, вие ще стигнете до съвършенно различни изводи.
Благоприятни дни- 3, 4, 8, 9
Неблагоприятни дни- 5, 6

 

     
 

Везни

Човек расте с растежа на целите си.
Тази седмица работата, учението, творчеството ще ви отнемат много сили. Имате прекрасни идеи, реализирането, на които трябва да стане незабавно, докато не са ви изпреварили. Най-дейните от вас са готови да работят денем и нощем, без да очакват ни най-малко поощрение, ни награда. До ушите ви може да достигнат злословия и клюки, към които е нужно да се отнесете с философско спокойствие. Нали знаете, че има Видов ден. В партньорските двойки, ако настоявате упорито на своето, отношенията ви може да охладнеят.
Благоприятни дни- 5, 6
Неблагоприятни дни- 8, 9

 

     
 

Скорпион

Истинския белег, по който може да се познае мъдрецът, е търпението.
Със седмицата започва период, твърде благоприятен за промени. Може да внесете корективи в своите планове. Всичко ще ви се получи отлично, за радост на съюзниците и за яд на душманите. Освен това успешно ще използвате разни методи за собствените си цели. Емоционалният фон е нестабилен. Вашето настроение ще се променя и това ще безпокои хората, които ви обичат. Някои от вас неволно ще дадат повод за ревност на партньора си, а други ще са загубили интерес към досегашните си отношения.
Благоприятни дни- 8, 9
Неблагоприятни дни- 3, 4

 

     
 

Стрелец

Най-непоносимо е да живееш без да си полезен.
Стрелците ги очаква една успешна седмица. Мнозина ще имат добри възможности за заработка и печалба. Обаче както у дома, така и на работното място ще чувствате, че отношенията ви с другите са лишени от истинска хармония. От време на време на хоризонта ще възникват неясни подозрения, обвинения и упреци. Дори най-близките хора няма да бъдат напълно откровени с вас - и вие също, честно казано, също няма да сте много искрени. Би било хубаво да имате време за почивка, но това едва ли би се получило.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 5, 6

 

     
 

Козирог

Малцина живеят с днешния ден, повечето се канят да живеят по-късно.
Не отлагайте до последния момент делата, които изискват сериозно отношение. Не мислете, че после ще можете да се съсредоточите след няколко дена мързел и безделие. По-добре движете сега делата си напред, отколкото да разчитате после на съдбата, която може да ви подведе в най-неподходящия момент. Ще получите подкрепата на близките си, но сред вашето обкръжение, уви, няма да се намери човек, който да може да ви даде действително полезен съвет. Понякога е необходимо да решите всички въпроси самостоятелно.
Благоприятни дни- 3, 4
Неблагоприятни дни- 8, 9

 

     
 

Водолей

Не е работа на разумните да се подчиняват на страстта.
Не само през седмицата, но и през месеца ще се наложи да избирате между изискванията си и съображенията си за практическата изгода, затова ще трябва да решите кое е по-важно за вас. Очаква ви социален успех, но в личните отношения ще има неразбории и напрежение. Вашата склонност към безразсъдни постъпки ще бъде използвана от някои хора да ви вкарат в съмнителни истории. Предстоят възможности, които ще открият пред вас нови финансови перспективи.
Благоприятни дни- 5, 6
Неблагоприятни дни- 3, 4

 

     
 

Риби

Без борба и доблестта увяхва.
Не само седмицата, но и целият месец ще изисква от вас самоотдаденост и саможертване. Вашата самоувереност може да се позабави, а плановете ви да се реализират не така, както сте очаквали. Обърнете внимание на интуицията си, тя ще ви подскаже как правилно да действате. Избягвайте да се поддавате на негативни мисли и чувства, вместо това по-често общувайте с по-весели и оптимистично настроени хора. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Февруарските Риби имат най-големи шансове да срещнат любовта през месеца.
Благоприятни дни- 3, 4, 8, 9
Неблагоприятни дни- 5, 6