Дневен хороскоп - петък, 30 юни 2017

Хороскоп

29-06-2017, 18:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

 

Овен

Денят е благоприятен за делова и творческа активност. Използвайте съвсем ползотворно времето си. Вероятно няма да срещнете никакви препятствия по пътя си. Неприятностите ще останат настрани от вас.

     
 

Телец

Ако трябва да вземате решение, вземайте го самостоятелно и не се осланяйте на съветите на доброжелатели. Вашата неотстъпчивост и убеденост в собствената ви правота, може да доведе до изостряне на обстановката.

     
 

Близнаци

Свободното си време от ангажименти  изберете да отделите на семейството си вместо да го посвещавате на странични хора. Вашата мекота ще помогне да се създаде обстановка на душевна топлина, уют и доверие.

     
 

Рак

Ден за успокоение, очистване, медитация и молитви. Благоприятно е усамотението и съсредоточаването върху духовните проблеми. За реализация на поставените задачи ви трябва покой, търпение и правилен разчет.

     
 

Лъв

Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Опасности носи отдаването на чревоугодие или употребата на алкохол. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте по-дълго време сред природата.

     
 

Дева

Търсете си източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Не забравяйте за пълноценния отдих, който ще ви донесе само полза.

     
 

Везни

Бъдете предпазливи в професионалната сфера. Оправете старите си дела и създайте нови планове. Има вероятност от грешки в разчетните документи или пък да бъдете подведени с невярна информация.

     
 

Скорпион

Ще бъдете лесно раздразнителни и по-критични към другите, но бъдете внимателни към своите любими хора. Ако се стигне до разногласия, това може да доведе до по-сериозен разрив в отношенията.

     
 

Стрелец

Съхранете своята издръжливост и запазете хладнокръвие. Не реагирайте остро на всичко, което се случва. Много неща зависят и от вас самите. Проявявайте великодушие и милосърдие през този ден.

     
 

Козирог

Нужно е да използвате вашето упорство, обаяние, красноречие, за да постигнете материалните блага. Противопоказна е съвместната работа и посещението на многолюдни места- пазари, гари, големи магазини.

     
 

Водолей

енят може да се окаже напрегнат, а планираните срещи, преговори и пътувания може да не завършат по очакваният начин. Възможни са спорове с околните, а после въздействието от тях да пренесете у дома.

     
 

Риби

Денят е опасен в емоционален план и по-добре да не рискувате с нищо. По възможност прекарайте времето в усамотение и размисъл върху делата и проблемите си. На спокойствие ще можете да вземете нужното ви решение.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  “Под лежащият камък вода не тече” казва пословицата. Някои хора се държат така, сякаш участват в непреодолимо съревнование по бягане. В околните те постоянно виждат или конкуренти, или противници. Но този, който постоянно е гонен за нещо, рискува накрая да се спъни. Съперничеството не е лошо стига да не се превърне в мания за преследване. Дайте и на другите да минат малко напред. И не правете трагедия от това, че не сте на това място, на което ви се иска да бъдете. “Доброто е дело на възвисените души”. Направете нещо добро за другите. Прекратете за известно време да преживявате вашите неприятности. Опитайте да помогнете на някого в трудни минути и ще видите как вашите собствени грижи ще се облекчат. Самият факт, че сте помогнали на другиго, ще ви издигне в собствените ви очи и ще ви удовлетвори.