Играч на Сутиеска: От срещата с Левски можем само да спечелим

Това е добър български отбор

Още един играч на Сутиеска Милош Вучич коментира предстоящия мач с Левски от първия предварителен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък и ще се играе на "Герена".


"От този мач може само да спечелим. Никой не очаква от нас да постигне нещо, но може да опитаме. В такава ситуация нищо не можеш да изгубиш, само може да спечелиш. Мачът с Левски е върхът на досегашните кариери до момента. Европейските мачове са специфични и всяка прогноза е много трудна. Трябва да бъдем внимателни, тъй като играем с класен съперник,споделя Вучич.

Не познавам никой от играчите на Левски, но мога да кажа, че това е добър отбор. От българските клубове отлични резултати на международната сцена записва Лудогорец.

Поставили сме акцент на първия мач, който е и първи за нас за сезона. Ще бъде добре, ако започнем с добър резултат. Уважаваме Левски, който е несъмнения фаворит, но не се страхуваме, това не е някакъв звяр. Важното е в първия мач да играем със самочувствие и вяра в силите си. Знам, че е по-лесно това се каже, отколкото да се направи, но ако искаме да постигнем успех - това е единственият начин.

Със сигурност и Левски, също като нас, иска да премине в следващия кръг. Българите имат ясна цел, но такава имаме и ние. Ключът към успеха е в дисциплинираната игра в двата мача от сблъсъка. Мотивирани сме, имаме желание и се надяваме да имаме и малко късмет. Очаквам тежък мач, но се надявам на добър резултат в София, с който да запазим шансовете си за краен успех", коментира Милош Вучич.