Дневен хороскоп - четвъртък, 29 юни 2017

Хороскоп

28-06-2017, 18:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

 

Овен

С всички дребни препятствия ще съумеете лесно и бързо да се справите, ако се оставите да ви води интуицията. Не проявявайте високомерие към колегите и околните. Препоръчително е вечерта да прекарате у дома си в спокойна обстановка.

     
 

Телец

Избягвайте финансовите операции и покупки, защото има голяма вероятност да са неудачни. Потиснете вашата прекомерна гордост и обидчивост, така ще си спестите излишни неприятности.

     
 

Близнаци

Сами преценете дали да се съобразявате с обстоятелствата около вас или не. Ще бъдете лесно раздразнителни, затова се старайте да бъдете по въздържани и да пестите нервите – тези на близките ви, а също и своите.

     
 

Рак

Някои ваши съмнения и лесната ви раздразнителност ще смущават останалите и това ще ги държи на дистанция. Определете реалните си цели и задачи. Не е от най-благоприятните дни за делови операции. Добре би било да поизчакате.

     
 

Лъв

Днес сте малко по-бунтарски настроени и с това може да смутите спокойствието на другите. Можете да посочите грешките на своя партньор, но не прекалявайте с критиките. Ще имате успех в повечето начинания.

     
 

Дева

Настроени сте за множество дела, но повече с организационен характер. Ако ви предстоят преговори, не бързайте да вземате бързи решения. Почти няма да ви остане достатъчно свободно време, което да прекарате с близките си.

     
 

Везни

Днес от вас ще струи едно особено излъчване, което няма да остане незабелязано от останалите. Това може да предизвика и по-хубави случки за вас. Не оставяйте обаче чувствата да вземат връх над разума.

     
 

Скорпион

Денят ще премине добре, ако следвате набелязаните планове и не се отклонявате в други посоки. Партньорът ви може да ви донесе разочарование. Вашите съмнения и обвинения не са съвсем основателни.

     
 

Стрелец

Денят вероятно ще премине под знака на спокойствието. Не се предвижда нищо по-съществено. Неблагоприятно е за предприемане на нови инициативи. Не бива да се вълнувате много. Обърнете внимание на мислите и идеите на другите.

     
 

Козирог

Някои ваши взаимоотношения ще бъдат съвсем неопределени, някои ситуации ще останат все още неизяснени. На работното място трябва да владеете емоциите си, иначе ще загубите досегашните позиции.

     
 

Водолей

Вероятно ще срещнете човек, който ще направи деня хубав за вас. Ако имате да решавате важни дела, няма да е зле да използвате нетрадиционни подходи или да отложите за по-благоприятни времена.

     
 

Риби

Днес сте склонни да изпадате лесно в меланхолично настроение. Вземете предварителни мерки това да не се случва. Не обръщайте внимание на незначителни за вас хора, нито позволявайте малките спорове да ви разстройват.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Носете в себе си сапфир! Това е камъкът на мъдрите. Укрепва паметта, пробужда знанията, усилва благоразумността и разсъдителността. Сапфирът е камък, който способства за развитието на качества като вярност и скромност и предпазва от завист и гняв. Това е чистата съвест, справедливост, спокойствие и хладнокръвие. Камъкът пази своя притежател от завист и гняв. От медицинска гледна точка се счита, че надянат като гривна или пръстен на лявата ръка помага да се подобри здравето. Следва да носят сапфир учители и лидери, също хора добри по душа. Препоръчва се да се носи преди даване на монашески обет. Този камък много подхожда на Стрелците, могат да го носят и Риби и по-малко, но става и за Везни. Единственият знак, който е противопоказен е Козирог. Да се има предвид, че ако по сапфира се появят пукнатини или петна, той е способен да донесе нещастие или беда.