Дневен хороскоп - вторник, 27 юни 2017

Хороскоп

26-06-2017, 18:37

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

 

Овен

Днес по от рано трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

     
 

Телец

Денят не е лош, но жизнения ви потенциал е леко занижен, затова не са изключени неприятни моменти поради умора или претоварване. А също и повишена чувствителност към негативните влияния.

     
 

Близнаци

Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да  потънете в разбора на грижите си.

     
 

Рак

Денят за мнозина от вас ще остане напрегнат. Важното е да не приемате всичко присърце. Възползвайте се от желанието на околните да ви помогнат, а в края на деня, предвидете нещо за душата си.

     
 

Лъв

През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите необходимото търпение. Няма да сбъркате, ако се вслушвате във вътрешният си глас.

     
 

Дева

Просто следвайте нормалният ритъм на деня. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокации и действия на манипулиране.

     
 

Везни

Ако не проявите дипломатическите си умения, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където е нужно. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако положите и вие усилие за това.

     
 

Скорпион

Денят носи самоилюзии, необмислени решения и загуба на енергия. Вече можете да си позволите да разпуснете напрежението по какъвто начин най-добре почувствате това. Следвайте вътрешният си усет.

     
 

Стрелец

Многото ангажименти ще ви накарат да се чувствате доста изморени още в началото на седмицата. Не позволявайте на другите да обсебват времето ви за почивка. Нужно ви е спокойствие, за да се възстановите.

     
 

Козирог

Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много от нещата. Ще успеете само, ако правилно прецените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия. До вас има някой, който е готов винаги да ви подкрепи.

     
 

Водолей

Денят носи леко противоречив характер. Въпреки това, обстоятелствата укрепват авторитета ви. Правите добро впечатление и печелите с лекота доверието на хората до себе си. Старайте се да го запазите за по-дълго време.

     
 

Риби

Късметът, който идва сам в ръцете ви, влече след себе си трудности. Бързият успех ще стане предшественик на по-големи проблеми. Претендирайте само за толкова, колкото сте заслужили.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Какво значи да обичаш? На този въпрос съществуват вероятно толкова отговори, колкото хора има на белия свят. За едни да обичат- значи да се отдават, за други - да приемат, а за трети и двете - да приемат и да се отдават, за четвърти – да се грижат, за пети - да защитават, за шести, никакви тука разсъждения не могат да се посочат и така до безкрай. Да се грижиш, да защитаваш, да се отдаваш, всичко това е разбира се прекрасно, но сами по себе си тези действия не означават любов. Те се явяват като следствие на любовта, която би била невъзможна, ако не е способността да се обичат чуждите недостатъци. Способността да приемате и да обичате недостатъците на хората изобщо и на вашия избраник/чка в частност, ще ви помогне съвършено иначе да погледнете на живота и да усетите себе си в този живот. Вие по съвършено друг начин ще построите отношенията си с хората. И въобще способността да разбереш и да простиш най- различни слабости е най-верният път към хармония със самия себе си и с околния свят.