Дневен хороскоп - неделя, 25 юни 2017

Хороскоп

24-06-2017, 18:40

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

 

Овен

Днес не е ден на илюзиите. Употребявайте повече самоконтрол. Възможно е да се случи нещо, което съвсем не сте очаквали. Доверете се на Божественото провидение - то ще ви изпрати идея как да постъпите.

     
 

Телец

Благоприятно е за приятелски събирания, но да не се прекалява с употребата на алкохол. Нещо ще ви провокира да преосмислите отново някои свои цели. Онези, които се занимават с личен бизнес, ще имат нови територии за изследване.

     
 

Близнаци

Денят е повече пасивен и съзерцателен. Бъдете внимателни, докато общувате. Не доближавайте до неблагонадеждни субекти. Избягвайте физическите и нервните претоварвания, които могат да се отразят зле върху здравето ви.

     
 

Рак

Ограничете контактите, най-вече с хора, към които не изпитвате искрени симпатии. Възможно е да бъдете с повишена емоционалност и обидчивост, както и да имате усложнения в личния живот заради други хора.

     
 

Лъв

Днес имате голям потенциал. Мнозина от вас са готови да преминат с решителна стъпка към нов етап от живота си, но трябва първо да успеете да се измъкнете от омагьосаният кръг на привичните обстоятелства.

     
 

Дева

Днес ви липсва всякаква инициативност и сте склонни да давате повече съвети, отколкото да действате самостоятелно. Постарайте се да не се намесвате в личния живот на другите, защото ще си създадете неприятности.

     
 

Везни

Днес ви липсва всякаква инициативност и сте склонни да давате повече съвети, отколкото да действате самостоятелно. Постарайте се да не се намесвате в личния живот на другите, защото ще си създадете неприятности.

     
 

Скорпион

В любовта избягвайте психически и емоционални вълнения. Нужен ви е някой, който да повдигне духа ви и настроението ви, тъй като мнозина от вас се чувстват самотни и неразбрани.

     
 

Стрелец

Ще имате добър поглед върху нещата. Ще можете да помагате даже на приятели, които се чувстват объркани. Не започвайте никакви нови проекти, освен ако отдавна сте ги планирали и обмислили във всички дребни детайли.

     
 

Козирог

Днес бъдете просто себе си и не се оставяйте да ви вкарат в никакви калъпи. Може да не успеете да промените ситуацията, която не ви удовлетворява, но поне опитайте. Партньорските ви отношения ще се стабилизират.

     
 

Водолей

Ден, в който трябва да проявите вашата ярка индивидуалност. Ще бъдете открити за всякакви контакти и общуване, дружелюбни сте към околните. Това, което сте започнали по-рано успешно се развива.

     
 

Риби

Всяко нещо го разглеждайте многостранно, за да разбирате по-добре другите и да не бързате да изсипвате упреците си върху тях. За да няма конфликти в семейството, се настройте на вълната на своя партньор.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Носете повече нови и цветни дрехи!
“По дрехите посрещат, по ума изпращат”. При първият контакт с някого можете да получите информация какъв човек имате насреща си. Черният цвят изразява авторитарност, изразителност, силов натиск, стремеж да подтискат. Белият също свидетелства за привличане на вниманието. Като правило хората в бяло с лекота встъпват в контакти. Светлосиният цвят изразява хладина в отношенията с околните. Синият – склонност към емоциоално привързване, а също и романтичност и мечтателност. Червеният цвят - агресия, гняв, ярост и в същото време сексуална неудовлетвореност. Зеленият - себелюбие, егоизъм, преследване на користни цели. Кафяв цвят - привличане към комфорта /хората в кафяво безмерно обичат развлеченията/. Розовият цвят - неудовлетвореност от отношенията с околните, сантименталност, нежност. Сивият цвят - емоционална пасивност или спокойна увереност в себе си. Жълтият- интелектуална ефективност. Виолетов или лилав цвят - ниска продуктивност на интелекта, мечтателност и лесна податливост на внушение. Студените цветове свидетелстват за интровертност.

Качествата на цветовете имат дълбок смисъл и трябва да се изучават внимателно. Петър Димков е отделял много голямо значение на дрехите и цветовете им. По този въпрос е писал в своя “Наръчник”: “Начинът на обличане до известна степен влияе върху здравето. Облеклото на човека е в състояние да влияе върху неговото настроение. Тъмните дрехи помрачават душевния лазур, светлото и пъстро облекло създава повече настроение с усмивки и радостни мисли. Затова трябва да се обличаме разноцветно, като цветята, и никога да не носим траур. Избирайте дрехи със светли цветове за всяка възраст. Обличайте децата в бяло, пъстро. Анемичните деца да се обличат в червено, защото този цвят засилва жизнеността. А по-буйните деца да носят повече синьо, то пък успокоява.” Следвайте съветите и носете повече нови и цветни дрехи!