Дневен хороскоп - събота, 24 юни 2017

Хороскоп

23-06-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

Слънчев календар - събота, 24 юни 2017

 

Овен

Днес ще бъдете обзети от нетърпение. С помощта на не малко усилия преобразувайте енергията в нещо позитивно. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

     
 

Телец

Бъдете снизходителни към чуждите гафове. Прощавайте и не забравяйте, че вие също не винаги сте безупречни в думите и постъпките си. Някои ще бъдат обхванати от угризения, че са се увлекли прекомерно в сърдечните си дела.

     
 

Близнаци

При вас ще се забелязва снижение на виталността ви. Социума също ще оказва съществено влияние върху психо-емоционалната ви настройка. Добре е да се придържате към диети. Възможно е да се проявят проблеми със сърцето или кръвното.

     
 

Рак

Неочаквана и малко приятна новина може да развали идващият ден. Вместо да намерите очакваното облекчение може да  се окажете повече претоварени с работа. Енергичното ви възстановяване ще стане най-добре сред природата навън.

     
 

Лъв

Огънят на вашата енергия започва малко да поизбледнява. Денят не е лош и добре ще бъде да преминете от трагичното възприемане на житейските неуредици към тяхната комична интерпретация.

     
 

Дева

В този ден не бива да допускате да сте унили и пасивни. Благоприятен е за срещи и приятно общуване. Доказвайте сериозността на вашите намерения с реални действия, а не с разсъждения.

     
 

Везни

Интуицията ви се засилва. Благоприятен ден за общуване с представители на противоположния пол. Може да получите съблазнителни предложения, подаръци или комплименти.

     
 

Скорпион

Днес дръжте под контрол своите слабости, ако сте склонни да правите прибързани изводи или да поукрасявате действителността. Избягвайте да се впускате и в приключения и авантюри.

     
 

Стрелец

Днес привързаността ви към вашия партньор нараства многократно. А ако нахлуят нови чувства, те ще срещнат взаимност. Чака ви успех във всичко, в което приложите максимални усилия.

     
 

Козирог

Денят не предразполага към активност, но затова пък е благоприятен за романтични срещи. Повече енергетични ще бъдат сутрешните и вечерните часове на деня. Опитвате се да се избавите от тягостното състояние на неопределеност.

     
 

Водолей

В парично отношение денят е ненадежден. Поради това избягвайте да разточителствате и да правите каквито и да било разходи. Някои Водолеи ще изживеят доста колоритни и незабравими любовни мигове.

     
 

Риби

През първата половина на деня ще ви владее все още безпокойство и лошо настроение, но към края на деня ви очаква прилив на сили и емоционална приповдигнатост. Дори е възможно да имате творческо озарение.