Дневен хороскоп - петък, 23 юни 2017

Хороскоп

22-06-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

 

Овен

Днес може да ви се появи някаква натрапчива идея, която няма да ви даде дълго време мира. С реализацията на сериозните проекти ще трябва да почакате обаче. Днес ще „лазите” по нервите на партньора/ката си.

     
 

Телец

Преди да преминете към изпълнението на нови проекти, трябва да създадете нова и стабилна структура. Внасянето на ред и хармония на работното ви място е крайно наложително в този момент.

     
 

Близнаци

Вашето остроумие ще разцъфти във всички краски на дъгата. Само не прекалявайте, защото може да засегнете някого, макар да нямате подобни намерения. Когато предприемате действия, гледайте да не надценявате силите и възможностите си.

     
 

Рак

Интуитивното ви проникване в чувствата на околните и дълбокото разбиране, което проявявате, ще ги предразположат лесно към вас. Постарайте се да не губите контрол над ситуациите.

     
 

Лъв

Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Не се оставяйте да ви подведат, каквато е и в същност целта на определени хора. Не предприемайте нищо, което не е обмислено предварително много добре.

     
 

Дева

Денят ще ви носи добро настроение и ще виждате всичко в радостни краски. Излъчвате самоувереност. Ще имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

     
 

Везни

Като цяло денят не е лош, но може да претърпите загуби в някакъв аспект,. Придържайте се към хармонията и равновесието в отношенията си. Избягвайте да критикувате. По-разумно разпределяйте бюджета си.

     
 

Скорпион

Има опасност да се главозамаете от чуждите ласкателства или поради нарастващото ви самочувствие. Някои хора ловко ще се опитват да намерят вашата пробойна и може да използват методи подобни на операция “троянски кон”.

     
 

Стрелец

Добър момент за равносметка. Вашата аура е силна и привлича вниманието на другия пол към вас. Не сте застраховани от неприятности през днешния ден, но ще запазите състоянието на духа си въпреки трудностите.

     
 

Козирог

Действайте според обстоятелствата. При решението на много от въпросите, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже вярното решение, защото действията ви ще имат повече импулсивен характер.

     
 

Водолей

Философската ви настройка ще помогне да виждате по-ясно действителността и да я оцените. Никаква романтика няма да откриете през днешния ден. Ще усещате само рутината на всекидневието.

     
 

Риби

Спокоен, тих ден, свързан с духовно обновление. Ще се предадете на спомени, философстване или просто ще помечтаете. Обърнете внимание на здравето. Силите и енергията ви не са безгранични.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Когато тръгнете по своя духовен път на развитие и постигнете някакъв духовен напредък, може да почувствате дистанцираност от някои хора в живота си, с които доскоро сте общували. Това е защото те са останали по назад в своето духовно развитие и пътищата ви се разделят. Вече не функционирате на едно ниво. Знайте обаче, че не сте сами. По новият си път ще срещнете нови хора на вашето ниво на развитие и те ще ви подкрепят. Не позволявайте никакви укорителни думи да влязат в ума ви и да излязат от устата ви. Знайте, че правите най-доброто, на което сте способни в момента. Обградете се със ситуации, хора и музика, изпълнени с любов.