Дневен хороскоп - четвъртък, 22 юни 2017

Хороскоп

21-06-2017, 18:26

Снимка:

bulgaria.utre.bg/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добри са идеите за благотворителност. Въпреки, че се стремите да бъдете първи, това не е ден за конкурси и състезания. Основно проявата на агресивно и импулсивно поведение може да попречи на делата ви.

     
 

Телец

Късметът е на ваша страна, но не трябва да се прекалява. Вслушайте се в съвета даден ви от мъж - може да се окаже твърде навременен. Настроението ви днес ще зависи от обстоятелствата, в които ще се озовете.

     
 

Близнаци

Не очаквайте чудеса. Посветете деня на обичайната си работа. Приемайте чуждото мнение ни повече, ни по-малко и не забравяйте, че всеки си има свой личен опит и своя жизнена позиция също като вас.

     
 

Рак

Денят ви носи положителни тенденции, но не се отпускайте. Не трябва да показвате своята уязвимост, а да запазите самоконтрола. Днес бихте могли да съчетаете и несъчетаемото. Може да направите и някои нововъведения. 

     
 

Лъв

За делова активност, важни решения, сключване на сделки и договори не е съвсем удачен този ден. Бъдете предпазливи при капиталовложения и спекулативни сделки. Може да понесете материална загуба по своя вина. 

     
 

Дева

Денят се очертава да бъде спокоен. Не се очакват извънредни ситуации. Ни повече, ни по-малко работа. Не рискувайте да се занимавате с финансови дела. Трябва да се съсредоточите върху някои формалности.

     
 

Везни

Не допускайте да ви замесят в клюки и интриги. Изобщо не си струва да си създавате излишни неприятности. Външният ви вид трябва да бъде на необходимата висота. Отделете внимание и на състоянието на душата. 

     
 

Скорпион

Сложен и противоречив за вас ще е денят. Интуицията ви може и да ви подведе. Не предприемайте необмислени и необосновани действия. Колкото по-спокойно е вашето поведение, толкова по-добре ще е за вас и за другите. 

     
 

Стрелец

Ако сте открити към всичко ново - това е вашият ден. Готови сте да експериментирате, но нека благоразумието да не ви напуска. Запрятайте ръкави и търсете изход от създадените ситуации.

     
 

Козирог

Денят може да ви поднесе своите малки сюрпризи. Някои ваши дела могат да се отложат за неопределено време. Не претоварвайте своя организъм с напрегната работа. Проявете известно милосърдие към себе си. 

     
 

Водолей

Денят не е отреден за трудови подвизи, но всичко ще върви като по вода. Звездите съветват да действате прагматично. Престанете да нервничите, защото всичко е под контрол. 

     
 

Риби

Постарайте се по-малко да се вслушвате в съветите на останалите. Възможно е те да са прави, но това няма как да се знае. Доверете се предимно на своя опит и знания, единственото най-сигурно нещо. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Всяка неприятна ситуация или връзка, пред която се изправяте, на етерно ниво поражда привързаности, които някои наричат „нишки”. И макар, че не всеки може да види тези нишки, всеки може да ги почувства. Те могат да доведат до умора и физическа болка. Сблъсквали сте се с всякакви обстоятелства, които са предизвиквали у вас паника или болка. Начинът, по който се отнасяте към своето минало, определя нещата, които привличате в бъдещето си, така че е важно да се освободите от всичко, което бихте искали да избегнете в бъдеще. Първата стъпка в този процес е да промените речника си. Важно е да се въздържате от употребата на думи, присъщи на човек, на когото се е случило някакво нещастие, например „загубата, която преживях”. Така ще намалите властта, която този инцидент има върху вас и което ще помогне в бъдеще да не привличате подобни ситуации. Настройте мисленето си по този начин:
Говоря за миналото си безпристрастно. По този начин се освобождавам от всички болезнени преживявания в своята лична история. Запазвам само усвоените уроци и любовта и пускам всичко друго да си отиде. Сега всички мои спомени са излекувани и изпълнени с любящи чувства и мисли.