Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕП - bulgaria.utre.bg

Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕП

21 юни 2017, 14:10 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    пресцентър ГЕРБ

Виланд и Цветанов обсъдиха доброто сътрудничество между България и Германия в сферата на сигурността

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща със заместник-председателя на Европейския парламент Райнер Виланд, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Двамата разговаряха в Брюксел преди началото на конференцията на високо ниво за миграцията.

По време на разговора Цветанов запозна Виланд с усилията на българското правителство по охрана на външната европейска граница и че страната ни изпълнява всички шенгенски стандарти. Двамата обсъдиха и доброто сътрудничество между България и Германия в сферата на сигурността. Виланд даде висока оценка и за работното посещение на българския премиер Бойко Борисов в Германия и срещата му с канцлера Меркел.

Като заместник-председател на ГЕРБ и председател на ХДС в региона на Баден-Вюртемберг (Германия) Цветан Цветанов и Райнер Виланд обсъдиха и добрите практики от предизборните кампании на двете партии, както и бъдещото сътрудничество и обучения на местни български политици в германската провинция.

В разговора Цветанов отбеляза и отличното сътрудничество между ГЕРБ и фондациите „Конрад Аденауер“ и „Ханс Зайдел“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика