Дневен хороскоп - сряда, 21 юни 2017

Хороскоп

20-06-2017, 18:38

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

 

Овен

Денят ще способства успеха на целеустремените хора, способни на трезва, не превзета оценка на ситуациите, привикнали да гледат в бъдещето, без да забравят проблемите на днешния ден.

     
 

Телец

Трябва да вземете под ваш контрол развитието на ситуациите днес. Твърде болезнено ще възприемате негативните тенденции около вас. Не трябва да оставяте недовършени започнатите задачи.

     
 

Близнаци

Бъдете внимателни, ако се появят на хоризонта нови перспективи и към хората, които не ви вдъхват необходимото доверие. Не е изключено новите възможности да привлекат нови проблеми.

     
 

Рак

През днешния ден ще виждате проблеми и там, където ги няма. Дълбоко скритият във вас страх и опасения могат да изплуват на повърхността. Подозрителността и неискреността ви пък могат да породят още проблеми в общуването.

     
 

Лъв

От вас се изисква максимално внимание и съсредоточеност в решението на важните задачи. Времето ви призовава да преоцените своите възможности по трезво и реално, тъй като успеха ще съпътства тези, които са способни да оставят амбициите си настрани.

     
 

Дева

Необходимо е да се избавите от желанието да критикувате близките около вас хора. Ако не може да се сдържите да се изказвате по адрес на другите, то направете го меко и тактично, за да няма отрицателни реакции от тяхна страна.

     
 

Везни

Денят може да бъде спокоен и хармоничен само в този случай, ако останете верни на своите морално-етични принципи и виждания. Правилното действие сега не изисква от вас значителни усилия.

     
 

Скорпион

Поради стечение на обстоятелствата, вашите достойнство и гордост могат да бъдат наранени. Не бива да се отдавате на желанието да отмъстите следвайки принципа “око за око, зъб за зъб”.

     
 

Стрелец

Намирайки се в центъра на вниманието на околните, стремете се да се държите спокойно и непринудено. Небесните тела създават за вас благоприятното стечение на обстоятелствата в работата и в бизнеса.

     
 

Козирог

Денят може да бъде сложен, но перспективен. Високата чувствителност и емоционално-психическото влияние на околните може да бъде както негативно, така и с много позитивни фактори.

     
 

Водолей

Днешният ден ще бъде сложен, тъй като емоционалното напрежение от общуването с околните постепенно ще нараства. Засилва се вашето сексуално влечение, но подбирайте правилно обектите си.

     
 

Риби

Днес може да бъдете напрегнати и деструктивни, благодарение на това, че с труд контролирате своите негативни емоции и чувства. Отнасяйте се внимателно към делови предложения настъпили в този момент.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Вземете си домашен любимец! Според учените, притежателите на кучета и котки живеят средно 4-5 години повече от останалата част на човечеството. Изследванията показали още, че месец след вземането на домашен любимец, значително по рядко хората се оплакват от здравословни неразположения, имат по ниско кръвно и по- малко равнище на холестерин в кръвта. Оказало се, че ролята на домашните животни за оздравяването на човека е по- голяма, отколкото ролята на любящото му семейство, колкото и невероятно да звучи. Притежателите на кучета се простудяват по рядко, почти не страдат от запек, мигрена и болки в гърба. Кучетата предупреждават своя стопанин за приближаването на сърдечен пристъп като започват да скимтят. Препоръчва се на нервните и раздразнителни хора да си вземат куче или котка в къщи с лечебна цел.