Слънчев календар - сряда, 21 юни 2017

Хороскоп

20-06-2017, 18:26

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

3 слънчев ден – свързан е с Висшата Праведност, с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, съхранение на светините.
Тотем на деня е слон, символизиращ огромен потенциал, надежда и опора.
Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Всеки път, когато чуем звуци, думи, музика, малка информация получаваме енергия. Нашата психика изпитва всички акустични вибрации даже, които ушите не долавят. Те се проявяват в нас като емоции. Звуците могат да доведат човек до екстаз или до депресия. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за четене на мантри, за посещение на храм, за занимания с домашните дела и семейството. Добър е за начало на съдебни дела. Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието. Да не се правят необмислени разходи. Приветстват се всички творчески начинания. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Благоприятно е за съпружески отношения. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Прекаленото веселие и радост са противопоказни в този ден. Загубите са нежелателни в този ден. Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Не трябва да се пие вино. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание които са ви оказани. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда. Да се потите също е лошо. Да се миете може.
Диета - Пригответе храната със своите ръце, особено печените работи – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна.
Облекло – Придържайте се към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчва се бижута от ахат.
Знамения – Ако се събудите от лай на куче или като излезете извън дома срещнете куче, дори да лае, това е знак за щастие и благополучие.
Лошо е, ако се обърне чадърът ви или го отнесе вятъра.
Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие.
Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.
Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна- знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама.
Числа на деня – 16, 62, 73