Костадин Ангелов: Витоша няма претенции да е ЦСКА или Левски - bulgaria.utre.bg

Костадин Ангелов: Витоша няма претенции да е ЦСКА или Левски

18 юни 2017, 12:00 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    Канал 3

    Костадин Ангелов: Витоша няма претенции да е ЦСКА или Левски

Ще е добре след време наш футболист да заиграе при "червените" или "сините"

Наставникът на новия член в елита Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира предстоящия сезон, селекцията за Първа лига, за връзката на клуба с премиера Бойко Борисов, както и за школата в столичното село.

"Доколкото знам в началото ще играем на Васил Левски в първите два-три мача, след което ще си играем в Бистрица. Иначе ако не играем тук какъв е смисълът, за нас е важно енергията, която идва от публиката. Текат ремонтни дейности тук в Бистрица", коментира Костадин Ангелов къде ще играят мачовете си футболистите на Витоша Бистрица.

"За две години извършихме един огромен скок от В група до елита, което е един шок, не че не съм се готвил за това нещо, но само съм си го мечтал това нещо. Не вярвам в случайности, нещата се развиват така както трябва да се развиват нещата, коректни са отношенията", допълни наставникът на бистричани.


"Участието в Първа лига не бива да ни ангажира изцяло, до това място ни докара един определен път на развитие, не трябва да бягаме от него, постепенно надграждане на отбора в спортно-технически аспект, създадохме една отлична атмосфера. Не трябва да бягаме от това нещо, надявам се да продължим това надграждане. Селекцията е нещо, което може да прецака всички ни, но може и да е полезно, аз съм против мащабната селекция. Като цяло работим по въпроса, ще имаме две или три попълнения, трябва ни краен защитник, както и нападател. Защитникът е Гочев от Ботев Враца, преговаряме и с крило. Нямам цел нищо да доказвам, би било прекрасно да получим награда и за предстоящия сезон, така както стана и през този. Искаме да се забавляваме, реализирането на мечтите на хората са възможни", каза още Ангелов.

"Мечтата ми е да се развие клубът като водещите в България, искам един ден отборът да е изграден с футболисти от школата. След 3 години отборът може да бъде запълнен с хора от школата. Нещата стават бавно и постепенно. Ще съм щастлив ако момчета от школата играят за мъжкия отбор", каза той по повод мечтите си свързани с клуба.

"Нямаме претенции да бъдем Левски и ЦСКА, ние имаме различен стил, дано имаме играч след време в ЦСКА или Левски. Не ни беше цел да влезем в Първа лига", допълни треньорът.МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета