Дневен хороскоп - неделя, 18 юни 2017

Хороскоп

17-06-2017, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 12 - 18 юни 2017

Слънчев календар - неделя, 18 юни 2017

 

Овен

Удачен ден. Ще възникне ситуация, която ще свидетелства за вашето израстване и съзряване. От вас се изисква дълбоко проникновение в нещата. Всички тъмни ъгли трябва да се прочистят преди да продължите.

     
 

Телец

Изпълнението на желанията ви се отлага. Застой или препятствия в делата ви. В критична ситуация непременно ще ви се появи щастлив шанс. Обаче не са изключени загуби, в т.ч. финансови.

     
 

Близнаци

Мнението на вашият партньор днес е от голямо значение за вас и някои бъдещи събития. Бъдете търпеливи в развоя на обстоятелствата, тъй като в тях е заложен скрит процес на развитие.

     
 

Рак

Постигането на успехи сега е малко вероятно. Постарайте се да се отнасяте и към тези, които не ви харесват великодушно и дружелюбно. Възможни са малки проблеми със здравето, но на които трябва да се обърне внимание.

     
 

Лъв

Ситуацията изисква от вас малко повече скромност и в известен смисъл дори смирение. Още е рано да огласявате своите планове. Не подписвайте договори до края на другата седмица.

     
 

Дева

Това, което възпрепятства развитието на вашите дела са независещи от вас събития. Трудно ще можете да намерите правилно решение. Проявата на някои черти от характера ви ще вбесяват близките до вас хора.

     
 

Везни

Нараства вашата критичност и ставате по-взискателни и претенциозни към околните. Независимо от това какви са вашите заслуги, бъдете по-умерени. Не проявявайте никакви излишества.

     
 

Скорпион

Помислете не поставяте ли вашите желания на първо място пред нуждите на другите? Възможно е някаква работа или обстоятелства да се разпаднат. Има опасност от пренапрежение поради прекомерните ви усилия.

     
 

Стрелец

Ситуацията се намира извън вашият контрол и се ръководи от по-могъщи сили, затова не упорствайте. Формите на нейното действие могат да бъдат различни и плановете ви да се объркат.

     
 

Козирог

Това към което се стремите в дадения момент едва ли ще бъде постигнато точно сега. Ако още не сте, то скоро ще почувствате съпротивлението на обстоятелствата. Бъдете внимателни към своето здраве.

     
 

Водолей

Поставените пред вас задачи нямат решение, заемете се с други дела. Имате възможност за искрени и плодотворни отношения. Силата ви ще бъде в обединението - съюз, съвместни усилия.

     
 

Риби

Ще трябва да направите нещо без всякакво желание от ваша страна. Не е време да се осланяте на старите условности. Бъдете смели, вслушвайте се в себе си и не се бойте да нарушите правилата.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Всеки край е ново начало: Всяко начало има край и всеки край предвещава ново начало. Животът се ражда от смъртта. Всички изживяваме безброй начала и безброй пъти край. Всички обичаме началото и честваме новото. Краят се опитваме да го отложим. Има една такава мисъл: “Не тъгувай, че всичко свършва, радвай се, че го е имало!” Понякога краят е доста болезнен, ние му се съпротивляваме вместо да гледаме на времето като на естествен процес и да осъзнаем, че там някъде са скрити семената на едно ново начало. Не бива да забравяме, че ние сме част от великия замисъл на природата.