Дневен хороскоп - събота, 17 юни 2017

Хороскоп

16-06-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да не ви зарадва особено. Утешете се поне с това, че е в резултат на мили чувства. 

     
 

Телец

Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да изтича или да се изсмуква чрез необмислени или ненавременни действия. Ще намерите отговорите вътре в себе си, а не в съветите отвън.

     
 

Близнаци

Под временната вибрация на деня може да очаквате късметът ви да проработи. Професионалните партньорства са в много благоприятно положение, както и сърдечните връзки.

     
 

Рак

Денят е свързан с ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Ако се чудите дали да рискувате, по-добре недейте. Контакт с бездушен човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас. 

     
 

Лъв

Добър ден, в който мнозина ще успеят да направят пробив. Запазете оптимистичната си позиция и скоро ще бъдете възнаградени. Успехът, към който се стремите ще дойде бавно, но сигурно. 

     
 

Дева

Подходящият момент да започнете преговори и дискусии, които ще доведат до балансирано решение. Откъм финансова страна времето не е подходящо за покупки или продажби. 

     
 

Везни

Днес ще се нуждаете от достатъчно енергия, за да можете да се справите с отговорностите, които не търпят никакво отлагане, както в професионален, така и в личен план. 

     
 

Скорпион

Ще се радвате на добро здраве и силни съпротивителни сили на организма. Изживявания, съпроводени със силни емоции. Възможно е да ви натоварят с допълнителни отговорности.

     
 

Стрелец

Осигурена ви е защита и късмет, който е по-скоро непредвиден, идва неочаквано. Вие просто ще се окажете на точното място, в точното време, за да оберете плодовете му. Оценете правилно реалността, преди да се впуснете стремглаво напред.

     
 

Козирог

Не са изключени сюрпризи в днешния ден. Или ще откриете нещо, което дълго е било скривано от вас или може да бъдат разкрити ваши тайни, които старателно се опитвате да криете. 

     
 

Водолей

Основния съвет за деня е - търпение. Ще установите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са те, всичките ще получат своето разрешение в нужното време.

     
 

Риби

Два пъти помислете преди да се захванете с нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Избягвайте вълненията и стресовите ситуации.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Човек каквото търси, това намира - добро или зло, проблеми или решения: “Знам, че не виждам нещата такива, каквито са. Аз ги виждам според себе си.” се пееше в някаква песен. Реалността е въпрос на лично възприятие. Колко пъти сме бързали да реагираме, само защото сме изтълкували погрешно дадена ситуация.
Две приятелки обядвали в един ресторант. По едно време дочули как двойката от съседната маса разговарят на доста висок глас и се заслушали. След малко едната приятелка изкоментирала: “Този пък колко е нахален. Държи се с жената като с дете. Ще й казва какво да яде.” Другата приятелка отговорила:”Да, защото менюто е на английски и той й помага да си избере.”

Всяко събитие има най-малко две коренно различни тълкования и всяко се основава на различни гледни точки. По-важно е не какво се случва, а как го възприемаме.